И Хитлер .
Фашисти едни Хитлер не ви е рамен. Не сум знаела дека форумот е свратилиште на неонацисти и скинери кои шират говор на омраза кон различностите. Оваа тема треба да се забрани и никогаш повеќе да не се дозволува да се отвараат вакви фашизоидни теми преполни со говор на омраза и насилство.
Драга колешке, ти си таа која повикува на забрана на теми и дискусии на кои се зборува за нешто поразлично од тоа што на велико се сервира од некои центри во ЕУ. Ти имаш омраза кон оние кои различно мислат од тебе. Јас радо би дискутирал со тебе и нема да те наречам неонацистка ако ти не се согласиш со мене. Ниту пак би повикал некогаш да се забранат теми за феминизам.
Кој е тој кој мене може да ми забрани да го критикувам мултикултурализмот? Дури и Меркел изјави дека тоа е пропадната идеја.
Мултикултурализмот е тој кој создава гета по големите европски градови, цели квартови од неинтегрирани доселеници кои со години живеат таму а не знаат ниту еден збор од јазикот кој се зборува во државата која ги примила и угостила. Мултикултурализмот е тој кој поттикнува практикување средовековни обичаи по европските земји, затоа што некој така бил научен во некоја пештера во Арабија или Турција.
Доселленици кои не научиле јазик, не се образовале, не го збогатиле кругот на пријатели, затоа што и вака и така државата ѝм дава социјални бенефиции за да живеат.
И на крај како благодарност, шират екстремен Ислам, домаќините кои ги угостиле ги нарекуваат кучиња невернички и ѝм наложуваат да го примат нивното дивјаштво ако сакаат да останат живи.
Епа извини, ако некој кој се противи на ова треба да биде нарекуван неонацист, тогаш прифаќам да бидам ословуван така.