Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Лето мислам ќе се снајде во улогава добро. Додуше сметам дека е недоволно искористен потенцијал, не знам дали ради бендот или нешто друго...
Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.

Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.
Да, тоа сакав да допишам, дека има уште години пред него, ама па од друга страна и веќе има едно 15годишна кариера зад себе, што не е малце.

Maze Runner odlicen
Fury , Pit kako sekogas na nivo, nikogas dosadni filmovi kako ww2

Белучиииииииииииииииииииииииии :love::love::love::love:

http://variety.com/2014/film/news/bond-24-titled-new-cast-members-revealed-1201370782/

bond-24-photocall.jpg

aaand....

james-bond-car.gif

Последно уредено:
Koj kogo ovde dupi. Tek sega e ova kasa popara. Sekoj neka si donese svoj zaklucok.
Edno e sosema sigurno: Toj HANSOL i ovoj nasiov makedonski HANSOL se kako bog i sesirdjija.

Ne sakaat mnogu nas Makedincive pa ni davaat popust:pos:[DOUBLEPOST=1417705907][/DOUBLEPOST]Zatoa , zemi si Vivax Gexi (geyi), tie bar nemaat pari da pravat vakvi gimnastiki
За кој македонски Хансол збориш, има фабрика у македонија или шо?, не ми е јасно стварно што имаш напишано и зашто? ко ке го вратам филмот што све имаш напишано на елитемадзоне форумот (ака Salerno) и пола србија ја имаш убедувано дека тој Gexi е ист Хансол затоа што ти имаш земено јефтинији Gexi (а квалитет Hansol ;) )....сеа Hansol Нечини Gexi e бољи ;)
Или просто прашање, во која фабрика се произведува Gexi за да е подобар? Нели се исти ?
Се вртиме у круг

Не делува лошо како за филм, но кога ќе ти текне на франшизата Терминатор, едноставно не е тоа тоа. Останувам на ставот дека Терминатор не требаше воопшто да се прави без Камерон. Најмалку што можеа да направат е да не вадат нова актерска екипа за секое наредно продолжение.

Доцнам светлосни години, ама тек вечерва го гледав A Separation. Знам дека @Io Sono Interista уште тогаш ми го препорачуваше, ама ете...
Ме издрецка од земја филмот. Пооо еј, не можам да спијам. Премногу реален, го гледам и си викам е вака зборуваат луѓе, ете го реалниот живот. Пак ќе кажам - некои филмови болат од што се совршени.

Доцнам светлосни години, ама тек вечерва го гледав A Separation. Знам дека @Io Sono Interista уште тогаш ми го препорачуваше, ама ете...
Ме издрецка од земја филмот. Пооо еј, не можам да спијам. Премногу реален, го гледам и си викам е вака зборуваат луѓе, ете го реалниот живот. Пак ќе кажам - некои филмови болат од што се совршени.

Заглавен у компјутер со месеци од иран ли беше така нешо ....

Препорака за акциони (и воени) филмови. Сакам нешто што ќе ти крене адреналин.

Препорака за акциони (и воени) филмови. Сакам нешто што ќе ти крене адреналин.
The Hurt Locker. тензија до крај, напнатост, адреналин пука, филмот требаше од цел форум да го бранам ама види ако не ти е гледан, од мене ова предлог.

(стоп за јадење лања заслужено си зеде оскар :icon_mrgr:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom