Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто е су намавани конечно овија две дрва(Хајнс и Црногорац) остануе јос едн плеј да се доведе како а не двојка на двојку имамо доста квалитетни играчи за разлику од плеја ми сс костовскога и мацета никад титулу у живот нема да видимо...Маце доста дреме по Куманово сваку годину исто нема напредак не ми е јасно тренињира ли он што прави барем малко да има напредак шут ово оно ептен е слаб боље замену да си тражимо место њега а овј костовски најслаб играч у одбрану у целу лигу затој му треба боља замена според мене НЕ САМ НЕКОЈ СТРУЧЊАК НЕМОЈ ОДМА ДА МЕ ПЉУКАТЕ ЗА МАЦЕТА :icon_lol::icon_lol:

Абе ок, свак сс свое мислење :D Маце мал е добар у одбрану, у напад како му појде :D Костоски е одличан играч, али одбрана му е слаба страна, ИСТИ ЏЕЈМС ХАРДЕН! :D Нема боље плеја да најдемо од Ацета, колко и да га критикуемо.

Абе ок, свак сс свое мислење :D Маце мал е добар у одбрану, у напад како му појде :D Костоски е одличан играч, али одбрана му е слаба страна, ИСТИ ЏЕЈМС ХАРДЕН! :D Нема боље плеја да најдемо од Ацета, колко и да га критикуемо.

Za Maceta ne pisuj gluposti decko nikad nema da bide igrach na toj nivo sto e potrebno za da se osvoi neshto. A za Aceta kd ne mu igrav odbranu dobar e u napad a za odbranu gledamo ga kako se vlece kako crevo Cvetkovic mu odrza lekciju po kosarku.
Treba ni solidan plej sto ke igra odbranu dobro pa Aceta neka ga igra i na 2 ke mu se otvara prostor da igra u napad.

Слушам преговара се с,с Соколова од Работнички , е тој е тој што ни треба у момент:vozbud:

На Блесингејма му истече договор у Цибону...дај га па нека игра Курчо на 2ку. :icon_lol::D

Соколов е одличан играч, али мислу дека е безвезе муабет тој, зар мислите дека ќе га даде Работнички при едвај 7 играча у тим? :D Иначе би било супер да дојде.

Е што народ смо. Ичера сас наведнати главе накуде домче, днска коначно олакшање због старо - новога центра, и ајмо сга плејче, ако може позаебано. :cool: А тија са па најскупи. Што не му се јавив на Парана, одма ке долети од Белгију. Брек денс ќе ни е гратис :icon_lol:

А много се ја радују за Луковиќа,али ајде бар овдека ги знае сви дилери и кафиќи,а Соколов би бија одлично појачање,само Младеновиќа да не га гледам,лик буквално ништо не разбира,едино што у одбрану трчи као мува без главу.

Абе никој би ми имаја против да земемо доброга плеја ама да не тражимо " преко леб погачу "

Ако е овој тачно за Дарчета...свака част,ама не можу да си утуру у коју ситуацију е Работнички да дава играчи?Па они не можев да се саставив,а могуќе е и Дарче да има преголему плату њега Рајковиќ га донесе од Фени,па ако е тој ондак дај га Дарчета,цела репка куде нас!Мачки,Курчо,Соколов,ехееее :D

Тија што много не се радуев због Луковиќа, можев да си тугуев по Вујошевиќа. Дали ги знае дилери и кафиќи, све док игра како што играше, не е уопште наш проблем. И Денис Родман ги знаеше.

Очекујте брзо и татица да дојде , такој беше и лани ако се сеќате на пола сезону ете ти га у салу с,с Цица као ми се волимо и оп клоца на Димета , па ке се исперев парице а наш тим па ке си биде тамо 5-6 на табелу.
Ако остане Игор до крај на сезону има се нада затој што не е кваран затој што кошарка му е у крв и ке изгине за клуб ако треба , затој треба да му се даде и шанса и подршка од сви а највише од управу.
За Соколова неофицијално сам слушнаја дека се разговара с,с њега а дали ке биде ке покаже време .

Да се продужеше на почетак на сезону договор на Луковиќа и да се е потпишаја тга Ѓекиќ, а да не су потпишани Хајнс и Вујошевиќ, по ваше големо кошаркарско знање колко ке ни е била различна сезона? Дали тија утакмице што су изгубени ке су биле добиени, или па тија некои добиени ќе смо ги изгубиле заради глупости на поединци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom