Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Варди го направивме да изгледа како Агуеро.
Тоа копиле толку ме изнервира на таа утакмица, арно дома ништо не искршив. Знам тука имав еден доста нервозен пост напишано, мајки шајки 5 минути шо ми идеше на памет куцав. Копиле.

-

10325637_750453771670452_3229866794451757283_n.jpg

За перална абер да се немало...(n)

Ој, ги гледам Лестерци, после победата против нас, не остварија ниту една победа.

Ми се чини, како што си одминуваат колата без победа на Лестер, све поголем и поголем е срамот што ни деси против нив.
Варди го направивме да изгледа како Агуеро.
off - стигнаа дресовите од алиекспрес? дај слики и линк од кај ги нарача.

Последно уредено:
Фелаини бос у летни кондури онакви, арапски сред декември у минус температури, уште тој цистит фали да закачи :pos: На Шо стајлингот :гомце: јас што сум женско не би носела онакви тесни пантолони.

Фелаини бос у летни кондури онакви, арапски сред декември у минус температури, уште тој цистит фали да закачи :pos: На Шо стајлингот :гомце: јас што сум женско не би носела онакви тесни пантолони.
Peder e toj sto posto. Za mene Blind ima najbolje stajling kezual si e deckoto, laganica. Samo za tolku ubavo momce treba poubava nevesta, ne ide vaka.

23B8DCF500000578-2859978-image-a-39_1417688246719.jpg

Nice ride: Di Maria and his partner Jorgelina head home in a Ferrari :eek:

Глеам сте ја ставиле сликата претходно, ама ќе да пропуштил некој нешто. И бидејќи ги дискутирате сликите од линкот, морав да го прокоментирам ова. Дејлифеил беа овие?

p.s. Тука ќе биде на место фразата, кое ЦРНО ферари? :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom