Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ПЕТОК! ПЕТОК!

Не би препорачал кафана кај шо ќе има многу форумџии пошо кажа Неса зашо и држи вода тоа.
Едино ако некој планира со имотен лист да дое па да му препише имотот на газдата тогаш во ред.

Сабота најмалку ми одговара од викендот али би требало да средам и за тогаш али ќе каснам сигурно.

ХХL е океј место у Аеродром ама за 10-15 луѓе а за повеќе не веруем.

Ако е за ефтина кафана - Трокадеро кај 3 бисери. Ефтино пиво и добар џигер. :D

И јас сум против кафана. Лично од собиранкиве освен една што беше потаман другите беа некако премногу конзервативни и не може човек да направи муабет со повеќето членови.
Let`s mingle.

ПЕТОК! ПЕТОК!

Не би препорачал кафана кај шо ќе има многу форумџии пошо кажа Неса зашо и држи вода тоа.
Едино ако некој планира со имотен лист да дое па да му препише имотот на газдата тогаш во ред.

Сабота најмалку ми одговара од викендот али би требало да средам и за тогаш али ќе каснам сигурно.

ХХL е океј место у Аеродром ама за 10-15 луѓе а за повеќе не веруем.

Леле дечкоооУУУ го погоди местото.
#Сфака_част

Мада, у право си, не е за повеќе од 15тина. Според мене, кафиЌ ко Мистик. Некој маалски, забораен, сами да си пуштаме музика, па да правиме кареоке ко на мојата прва збиранка итн итн...

Па може да продолжиме во Студентски на забава @Не_Сум_ЏинЏер @Malcolm van den Сабаховић @Werther и не знам кои други продолжија.
Памтам само дека @kooperativa ми даде тегла ајвар а тогаш нит го познавав, нит знам зошто ја земав :D[DOUBLEPOST=1417645836][/DOUBLEPOST]
Ако е за ефтина кафана - Трокадеро кај 3 бисери. Ефтино пиво и добар џигер. :D

Брат, ти од ЏиПи си. За еФтино пиво и добар џигер Убац треба да го номинираш. @Ilumious види го шо прави овој...

Ако сте за крчма, тогаш може во Крчма. Само да си го закупиме цело кафанче.

Се разбира, кога ќе излезете од Крчма, ќе мирисате на кафана до Василица :D

А баш ќе те прашував ќе идеме ли пак на афтер на истото место :D Супер си поминавме тогаш, посебно Малколм :D

Малколм ќе ме задавеше. Ден денес ми го памти тоа :D
Добро и ти што ме потсети пред некое време кои луѓе бевме, јас скроз изумив на екипата :)[DOUBLEPOST=1417646790][/DOUBLEPOST]
Ја ќе ти кажам, ќе одиме!

Предновогодишно у студентски.
Немој бе брат, голем ризик :D

Леле дечкоооУУУ го погоди местото.
#Сфака_част

Мада, у право си, не е за повеќе од 15тина. Според мене, кафиЌ ко Мистик. Некој маалски, забораен, сами да си пуштаме музика, па да правиме кареоке ко на мојата прва збиранка итн итн...

Па може да продолжиме во Студентски на забава @Не_Сум_ЏинЏер @Malcolm van den Сабаховић @Werther и не знам кои други продолжија.
Памтам само дека @kooperativa ми даде тегла ајвар а тогаш нит го познавав, нит знам зошто ја земав :D[DOUBLEPOST=1417645836][/DOUBLEPOST]
Фацата на малколм вечерта беше прајслес :D[DOUBLEPOST=1417647521][/DOUBLEPOST]
Можеби оваа собиранка ќе биде најдобра до сега... :sneaky:
зависи колку ќе пиеш xD

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom