Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека е попаметен од тоа Пелегрини. По подвижен е од другите 2ца, ама се сомневам дека физички ќе се носи со Викем (пример)

Лани Сања изигра како стопер неколку утакмици и беше во најмала рака одличен. Не само во дуел игра и при читање на играта, него и во игра со глава беше одличен. Мислам дека му е најдобро решение во споредба со Бојата и Демикелис.

1.
Андерлехт 1и2+I
Барселона 2и2+I
Севиља 1и2+I
Атл.Мадрид 2и2+I
Цирих 2и2+I
200ден

2.
Ман.Сити 2иГГ
Арсенал 1иГГ
Псж 2иГГ
100ден.

3.
Евертон т12+
Ренџерс 3+
Ман.Сити 1+I 2+II
500ден.

4.
Клуб Бриж ГГ3+
Стандард 1или3+
Ница ГГ3+
500ден

Џон Вол 18.5+ 1.85
Мислам дека Лејкерс нема да најдат решение за Џон Вол.Сезонава ептен ги префорсирав плејовите кога играат против Лејкерс,али што да правам кога до сеа сите што ги пишав на ливче и излегоа.Ако нешто може да значи лани на дветет утакмици Вол дал 21 и 33 мислам поени.
Пау Гасол -19.5 1.85
Единствен факт со кој би го подржал типов е тоа што вчера Гасол изигра 50 минути против Далас,највеќе од сите играчи на Чикаго.Да се враќаше денес Таџ Гибсон денес ова мислам ќе беше поклонот на денот али најверојатно нема ни денес да игра,али ваљда Гасол денес ќе има поскратена минутажа.
Исто интересен тип кој би можел да се проба e Марк Гасол 7.5+ скокови 1.95 (Бетсити)

Севиља - Сабадел првата 6-1, сеа у копачка ја има како Хендикеп натпревар - Севиља -3,5 - Сабадел коефициенти 1 - 2.00 2 - 1.80
За истава оваа играа на бет365 коефициентите се 1 - 3.55 2 - 1.27
При ваков пад без сумња би ја играл 2јка, пред се ради value ама ме плаши една работа, што јасно е Севиља нема што да се замара за утакмицава, ама па нема ни Сабадел

Дa ти ебaм Лoкoмoтивoт смрдлив. Пред 2 недели сo тие шугaвите Уфa изигрaa 0-0 еве ги денес прoтив друг шугaв тим пaк 0-0.

Статива мавнаа[DOUBLEPOST=1417629055][/DOUBLEPOST]Ќе има гол мислам[DOUBLEPOST=1417629098][/DOUBLEPOST]Ете кој ја чекаше 1

Ја пишав сабајле уште на тикет Спал-Парто 1.70 коефициент за 1, сега глеам во Моцарт го кренале на 2.

Не секогаш е убаво да уплаќаш од сабајле :icon_lol:

Eпа да му ебам све :mad::mad::mad:имав 1 евро од покер прееска добиено и реков ке го играм денес до крај и почнав со Вождовац 2+ цела добиено 1,60 коеф и после тоа од шо се мислев дали да ги играм или не ко да големите едбани пари ке ги изгубам ми бегаат Порто 2+ 2.00 коеф,Сива 2+ 2.40,Слован 3+ 2,80 и сеа овие не ги изиграв Локомотив 3,50 коеф Локомотив
Дајте тоа магарињата да ми го бапнат ке изваев пола плата за 1 саат :tapp::tapp::tapp::tapp:

Терек Грозни, ставрно се грозни маме да им ебам, вртете ја бе.

Partizan be ..bel den da ne vidite .isto u nedela me zeznaa za kes ..[emoji35] [emoji35]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom