Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал да оди 1;4+ na 600? 5.13 koff, vcera monaco mi donese nekoj bon, da se nadevame i denes arsenal. drugo nisto ne pisam samo ova za denes vase mislejne?
i na drugo bi ja probal i 1-1;4+ (8.32) koff so 200

До пред мечот со Сити, Саутемптон имаше примено вкупно 5 гола во 13 кола. Не ти викам да не ја играш, али размисли си уште еднаш.
Едино што ти иде во прилог е што им се повреди Шнајдерлин.

Arsenal Sautempton gg
Everton Hull 3 +
Celzi Totenhem 3+
Na drugo
Arsenal sautempton 1
Everton Hull 1
Celzi totenhem 1

Арсенал може ќе е 1 али највеќе ми иде на ГГ, пошто Арсенал немаат најсјајна одбрана а глеам на повеќето мечеви у ПЛ примаат бар по еден гол.
Челзи мислам дека ќе победи иако Тотенхем не се лоши во гости повеќе ми иде на 1, но може да се проба и ГГ.
Евертон поризична но иде накај 1
Сити би требало 2 али и би ја избегнал да не испадне ко со Челзи.

Од другиве:
Јанг Бојс 2
Локомотив М. 1
ПСЖ 2

До пред мечот со Сити, Саутемптон имаше примено вкупно 5 гола во 13 кола. Не ти викам да не ја играш, али размисли си уште еднаш.
Едино што ти иде во прилог е што им се повреди Шнајдерлин.
uplativ samo so 300 , na 1;4+, se predomisliv, ama neznam drugo nisto ne me vlece za denes, ako najdam nesto interesno do posle ke napram uste nekoj tiket do 200,300 denari uplata .. ne gi stignav kineskite kosarki sabajle a namestiv alarm specijalno za niv i pak se uspav i krivo mi e mn,.. majce mu placam ko ke igrat na + i t1+ , izmesleni se za singl i dabl.edno 80% + izlegvaat po 210+ kosha pagjat. po 5,6 000 cisti mu zemam redovno, sega nedela zdravje pak

uplativ samo so 300 , na 1;4+, se predomisliv, ama neznam drugo nisto ne me vlece za denes, ako najdam nesto interesno do posle ke napram uste nekoj tiket do 200,300 denari uplata .. ne gi stignav kineskite kosarki sabajle a namestiv alarm specijalno za niv i pak se uspav i krivo mi e mn,.. majce mu placam ko ke igrat na + i t1+ , izmesleni se za singl i dabl.edno 80% + izlegvaat po 210+ kosha pagjat. po 5,6 000 cisti mu zemam redovno, sega nedela zdravje pak

Кај ги има тие да се играат ? Сегде или само у БС ?

Kumanovo - MZT h1 (4.5)
Granada - Cordoba 1
Guingamp - Caen x
Arsenal - Soton gg3+

Сити последен пат у гости ги победиле Сандерленд Август 2008, а јас 2ка ги пишав..

Sent from my iPhone using Tapatalk

36,2 имаш у Копачка

Ја мислев Евертон и Челзи да ги играм.
Немам блиску Копачка и од навика играм у СЛ, а знам дека (барем за игри на голови) имат подобри коеф.
Го уплатив ова на 100тка, околу 2700+ носи[DOUBLEPOST=1417618714][/DOUBLEPOST]
Ne ja brani, dobiten si, vo zivo brani ja ne vervam city lesno da gi probie sanderlend avtobusi na tri sprata ke parkirat kako so celzi
Сити има проблеми со стоперите (Мангала и Компани) и можно е со Демикелис/Бојата да игра. Мислам дека Сандерленд секако ќе постигне гол, е сеа колку ќе се расположени Сити (читај: Агуеро) тоа е друго...

Без разлика на сигурноста на типот, јас сум секогаш да се брани кога останува 1 утакмица. Иако никогаш не оставам само една за нареден ден.

Арсенал-1
Челзи-1
Евертон-ГГ
Манчестер Сити-2
ПСГ-2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom