Mузика 2015-та

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување

Од новиот албум на рејдиохедистот Том Јорк :)
Баратчеееј, да не си грешка случајно? Овој што иде на видео сто посто не е Том Јорк. Иако не слушам ништо рејдиохедско, овој не е он сто посто. Овој некоја тинејџ група, слична на онуј срање групу avanged sevenfold. И видиш дека не е офишл видео. Што се губиш : )
A само ја ли мислу дека се праиш дека слушаш рејдиохед, колко да се курчиш по форум : D
Признај не ти се сфиѓа,можда малце оној

Не го кликнал ликот Бомбастичен веројатно :D

Валјда оваа ја сакала, ама требало да го чкрапни.

Баратчеееј, да не си грешка случајно? Овој што иде на видео сто посто не е Том Јорк. Иако не слушам ништо рејдиохедско, овој не е он сто посто. Овој некоја тинејџ група, слична на онуј срање групу avanged sevenfold. И видиш дека не е офишл видео. Што се губиш : )
A само ја ли мислу дека се праиш дека слушаш рејдиохед, колко да се курчиш по форум : D
Признај не ти се сфиѓа,можда малце оној
Не знам кој е поголема легенда, ти или бомбастичниот :ROFLMAO:

Не знам кој е поголема легенда, ти или бомбастичниот :ROFLMAO:
JA :vozbud:
Не озбиљно незнам зшто ама мислу дека не слуша тој, слуша ама глувонемо некако.У стилу сака да ебе а нејќе да га стави.Или па у сунгер стил за лајкови у тему за Рејдиохед. Абе види мене Дрогер ми е кул дечко, ама мислу дека не ги слуша рејдиохед толко како што туј форсира.Незнам зшто : D

Oнтопик

JA :vozbud:
Не озбиљно незнам зшто ама мислу дека не слуша тој, слуша ама глувонемо некако.У стилу сака да ебе а нејќе да га стави.Или па у сунгер стил за лајкови у тему за Рејдиохед. Абе види мене Дрогер ми е кул дечко, ама мислу дека не ги слуша рејдиохед толко како што туј форсира.Незнам зшто : D

Oнтопик

набрзина морав да излегувам, копирав и ставив одман тука. Не го преслушав. А иначе, што викаш за лајковиве, не постирам многу во рејдиохед темата, тоа можеш да провериш и таму, а рејдиохед не ни ги слушам секогаш, кога ги слушам ги постирам во темиве, и не само нив кога слушам и песни од др. бендови опет си постирам :)

Фала на разбирањето, @turvior ај ако сакаш смени ми го линкот погоре :)

Како најслушани од електронската музика:

Heroes (We Could Be) Alesso Featuring Tove Lo
Dangerous David Guetta Featuring Sam Martin Listen
The Nights - Avicii
The Days - Avicii
Waves Mr. Probz

Толку од 2014-та народе, темава ја пременуваме во 2015-та година. Па секое ново песниче, музичко остварување, пукајте го.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom