Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ја мислам тие што ја играле утакмицава на хендикеп ја играле Сан Антонио да не тепа со повеќе од 11 разлика.Едноставно е,ќе направат разлика до одреден период и после останатото е чиста формалност колку само да се истера утакмицата.Али НБА нема да се мести се додека не се воведе кладење во САД на НБА утакмици.Тек тогаш би почнале далаверите ако и ги ги имало.

Ако нема официјално кладење, не значи дека нема неофицијално кладење. И таму се вртат пари

Дечки знае некој Вил Хил дали има во близина на Буњаковец ?

Баш ја мислам тие што ја играле утакмицава на хендикеп ја играле Сан Антонио да не тепа со повеќе од 11 разлика.Едноставно е,ќе направат разлика до одреден период и после останатото е чиста формалност колку само да се истера утакмицата.Али НБА нема да се мести се додека не се воведе кладење во САД на НБА утакмици.Тек тогаш би почнале далаверите ако и ги ги имало.
Сан Антонио ако сакаа можеа да тепаат 50 разлика, мене ми беше зборот за тоа што се случуваше последните 15-17 минути од натпреваров ( ситуација кога Џинобили има отворен шут за три без блок тој се подига на шут и не шутира туку дава десно на Белинели, или па Леонард трча во контра успорува за да моше да попие блок од Картер Вилијамс и многу слични грешки како давање на пас во празно :) ) ја сум сигурен дека да имаше уште барем 2 минути плус натпреваров ќе идеше у продужетци, само среќа што Филаделфија се на ниво на Карпош Соколи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom