- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
A да кажеше колку год. имаш ти а колку он.....
А да ја прочиташ ти темата.
Таа 22 тој 25.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A да кажеше колку год. имаш ти а колку он.....
и нема да те нападнат и физички да те повредат
. Шала на страна битребало да поразговарате да разјасните што нив им смета па натаму да ги планирате работите според условите.Те толерирам наназад неколку месеци. Сите теми ги однесе во курац, ај си велам ќе прекинеш со тролањето и тупењето. Али не бе не, три сантими курето ќе ти порасне е многу си интересен значи.Жена си . Остани трудна и неговите ќе немаат друг избор освен да те прифатат. Ако сакаат внукот да го гледаат.

Ти,твоите факултетски образувани и нафатирани па ќе те остават со некоја во обезбедување,продавачка или чистачка што работиЈас уште не разбирам како може машко да трпи да му кажуваат родители дали да биде со некоја или да не биде ....
Вакви работи на нерви ми идат ... не знам што да ти кажам ама ја би го баталил да сум на твое место само зашто се понаша као ПИЧКА и нема муда да се соочи со неговите.
21 век сме .... ќе ми кажува мајка ми дали да идам со некоја или ќе ми наоѓаат друга преку пријатели.... страшно....
Работата е што таа не спомна брак никаде, туку проблемот е поврзан со врската.Тука е можно да има и нешто друго
Таа 22 тој 25 години - тие не се зрели за брак
За некоја година ќе бидат и се ќе се среди
Затоа моја препорака не се вознемирувај - рано ти е за брак
Ти,твоите факултетски образувани и нафатирани па ќе те остават со некоја во обезбедување,продавачка или чистачка што работи
, е дека мажињава се зависни од родителско мислење, посебно македонските..... не е тоа заради тоа што се слабиќи,,,,.... иако понекогаш и тоа е причината, тоа е заради економската зависност од родителите која неизбежно внесува.... манипулирање, мешање во одлуките на младиот адолесцент, дечко ти...... што можеш ти тука......... ништо........... апсолутно ништо не може да ги премисли старците........ теле се учи, вол не.......и тврдоглави се повеќето,,,, мислат дека се најпаметни. едино дур не си заглибала подлабоко ти советувам да излезеш од таа токсична врска, пред да се случи нешто полошо, зашто како што реков, сами не можете да опстоите во државава, теоретски шанси немате......