Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сега гледам игра на корнери во моцарт пример за QPR корнери да има над 5,5 е коефициент 2.10?

https://www.mozzartbet.com/#2005

Јас нешто грешам или?

Пишува “другонаведени тим“, веројатно се мисли за Liecester. Под тоа има “првонаведени тим“ и тука би требало да се мисли за QPR каде за над 6.5 е 1.95 коеф.

Пишува “другонаведени тим“, веројатно се мисли за Liecester. Под тоа има “првонаведени тим“ и тука би требало да се мисли за QPR каде за над 6.5 е 1.95 коеф.

Па тоа е лудило коефициент, сега разлегудам има многу корнери во англисково, играв еден тикет само со корнери :)

Па тоа е лудило коефициент, сега разлегудам има многу корнери во англисково, играв еден тикет само со корнери :)

Има многу поклони кај корниве. Особено во Италија, кога ке дадат некоја луда граница од 7-8 корни на гостинскиот тим.
Плус имаш и појачани граници, па се прават пари тука.

Има многу поклони кај корниве. Особено во Италија, кога ке дадат некоја луда граница од 7-8 корни на гостинскиот тим.
Плус имаш и појачани граници, па се прават пари тука.

Да ама не ми е јасно зошто никогаш не сум ја пробал среќата таму :icon_lol:

Денеска пукам 10 со над 5 корнери на 200 денари па што биде нека биде

Екстра типов во копачка што е мора да се врзе со минимум 3 пара или само со 3 пара од понудата?

Olimpija Ljubljana 1
Zalgiris Vilnius 1
Maccabi Tel Aviv 1
Augsburg 1
Kuban Krasnodar 1

Meskov-La Rioha 1
Besiktas-Visla 2
Barcelona-Alingsas H1 i + cela.
Vesprem-Medvedi H2(mnogu e 10 razlika,ne se tolku slabi Rusite).
Vardar-Celje T1 -(mnogu se 31 gol,posebno so Vardar nema da ima rotacija na bek,ke mora da gi zabavat napadite).
Monpelje-Loven T2+
Poslaba odbrana od taa na Monpelje imaat samo nekolku ekipi vo LS.
Mora da pokazat lavovite deka i vo liga sampioni gi biva za nesto.

Арсенал-2
Ливерпул-1
Манчестер Утд-1
Челзи-2
Коеф: 6.5
Уплата:150

Манчестер - 1
Реал - 2
Баерн - 2 и Т2
Атлетико - 1 и Т1
Јувентус - 1 и Т1

Овие 5 праат нешто над 5 коефициент. 98% сум сигурен оти испаѓаат викендов. Се мислам и за Порто - 1, ќе има 6.7 коефициент. Не ми требаат пари, 1000ка да сум ќар доста е.

Од друга страна од "поризичните" Свонси, Аугзбург, Рома да тепаат и Валенсија-Барса ГГ3+. Moже и Севиља со овие, оти некако не ми е во форма, ама со факинг Гранада играат.
На крај го играв Вардар место Порто. Другите се истите. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom