Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од стоматолошкиПатем на кој универзитет предава дотичнава?
како по обичај, ќе се измочкате ако не постирате без везе глупост. Колку педерски функционирате то чудо едно. Постирав од Скопје, слепи ли сте или што не е во ред со вас?Па извади слики од Албанија(ксамил по можност) да се тешиме.
Од Словенија постираше. Друга работа да те прашам, на кого му ги пушташ овие слики од кај се не знам од Бутел или Стајковци? Дали ти знаеш како изгледаа овие места пред 10 години и колку имаше вложено во нив? Дали вооптшо постоел тротоар таму? Кружен тек? Исчистен канал? Твојата омраза кон проектот е во ред и тоа е твое право ама твоиве обиди да вадиш паралели види го тротоаров со проектот Скопје 2014 се смешни. И кои сме тоа НИЕ? Јас сум еден човек, седам дома во моментов и работам од дома со странство а у меѓувреме ѕиркам што има по форумиве за да се релаксирам.Од стоматолошки
http://www.stomatologija.org.mk/sdm/opsti-inf.htm[DOUBLEPOST=1417163990][/DOUBLEPOST]како по обичај, ќе се измочкате ако не постирате без везе глупост. Колку педерски функционирате то чудо едно. Постирав од Скопје, слепи ли сте или што не е во ред со вас?
ај ќе одговорам и мислам доволно е напразен муабет.Друга работа да те прашам, на кого му ги пушташ овие слики од кај се не знам од Бутел или Стајковци? Дали ти знаеш како изгледаа овие места пред 10 години и колку имаше вложено во нив? Дали вооптшо постоел тротоар таму? Кружен тек? Исчистен канал? Твојата омраза кон проектот е во ред и тоа е твое право ама твоиве обиди да вадиш паралели види го тротоаров со проектот Скопје 2014 се смешни. И кои сме тоа НИЕ? Јас сум еден човек, седам дома во моментов и работам од дома со странство а у меѓувреме ѕиркам што има по форумиве за да се релаксирам.
Од Словенија, не знам што е проблемот. Поточно од село во Словенија. Наспроти град во Македонија, и тоа главен град. Да постираме од Албанија затоа што бевме пред нив неколку светлосни години па ако сега треба да се рамниме со нив...Од Словенија постираше.
постоел ама дали ти го знаеш тоа, не е битно. Поточно постоеле. Бутел е стара скопска населба, постара и од Капиштец ако не си запознаен. Постара и од Нов Аеродром и Н Лисиче. И да, ставија асфалт заради погребот на Трајковски и тоа еден неквалитетен слој кој веднаш пропадна. И оттогаш само си градат џамии, мн. малку улици или троторари. Сега дури ни уличното осветлување не работи. Повели извози се од Радишани до Битпазар, или преку Џон Кенеди до барокниот објект на водовод.Дали ти знаеш како изгледаа овие места пред 10 години и колку имаше вложено во нив? Дали вооптшо постоел тротоар таму? Кружен тек? Исчистен канал?
Само за тебе, веројатно и неколкумина тоа е смешно. Омраза ја нарекуваш ти. јас тоа го нарекувам нормално човечко размислување. На прво место се основните функционални проекти, објекти и инфраструктура (улица, тротоар, школо, амбуланта), а потоа непотребните украси и слични егзибиции.Твојата омраза кон проектот е во ред и тоа е твое право ама твоиве обиди да вадиш паралели види го тротоаров со проектот Скопје 2014 се смешни.
Аха значи ние пред 10-20-30-40-50 години бевме на исто ниво со Словенија и затоа не е педерски од твоја страна да ставаш слики од Словенија?Заради лица со специјални способности за дискусија, без можност за логичко сфаќање и мижење по улициве...или ако не е така, тогаш лица кои мора да креваат 2 прста заради власта, ај ќе одговорам.
Од Словенија, и што е проблемот? Поточно од село во Словенија. Наспроти град во Македонија, и тоа главен град. Педерски е да бараш да постираме од Албанија затоа што бевме пред нив неколку светлосни години па ако сега треба да се рамниме со нив...
постоел ама дали ти го знаеш тоа, не е битно. Поточно постоеле. Бутел е стара скопска населба, постара и од Капиштец ако не си запознаен. И да, ставија асфалт заради погребот на Трајковски и тоа еден неквалитетен слој кој веднаш пропадна. И оттогаш само си градат џамии, никако улици и троторари. Сега дури ни уличното осветлување не работи. Повели извози се од Радишани до Битпазар, или преку Џон Кенеди до барокниот објект на водовод.
Само за тебе и неколкумина тоа е смешно. Омраза ја нарекуваш ти. јас тоа го нарекувам нормално човечко размислување. На прво се основните функционални проекти, објекти и инфраструктура (улица, тротоар, школо, амбуланта), а потоа непотребните украси како мостот око со десетици непотребни скулптури, Александар, најголем на балканот и слични циркуски егзибиции.
Дали тоа го разбираш, дали тоа допира до твојот мозок додека седиш пред компјутер? Според едните те исти бесцелни реплики, не верувам. Едно село во Хрватска или Словенија е поуредено од било кој град па и Скопје во Македонија. Замарате со вакви непотребни "дискусии" каде и слеп човек ќе види какви сме и каде сме и зошто повеќето граѓани сме против вакви бедни проекти.
Пред две недели бев на гробишта, главните улици во Чаир се горе доле океј, споредните се катастрофа. Треба да се вложи дефинитивно само мислам дека е делумно и политичка игра за главните улици ама повторно тоа не е причина да не се реновира се согласувам.Бог да чува. За тебе брутусе дупките не се дупки? Немањето тротоари не е проблем? Дали знаеш дека Чаир скоро и воопшто нема тротоари туку од стар до нов Чаир е излезено песок и трева? Дека нема една улица каде не ми крцка колата и амортизерите не ми страдаат?
Не знам зашто тебе ти пречи ако јас постирам слики од села каде очигледно асфалтот е нов, тревните површини редовно се чистат и косат, каде едно говно нема на патот, иако се работи за село. Батали тоа 30-40 години, не ја дозасерувај темава.
Скопје 2014 за кое сеуште се трошат големи средства, е овие 2-3 години. Словенија не правеше Љубљана 2014 на сметка на другиот дел од нивната држава. Ние немаме улици, немаме адекватни амбуланти, немаме соодветни школи за основци, децата нема на што да се греат, учат под азбестни кровови, немаме една патека за велосипеди, дури ни една асална за пешаци....а правиме циркузи во центар. Зашто мора да ви цртам?
Не си бил Бутел...епа не си, затоа тресеш зелени дека се ни е во ред и дека јас зборам само од омраза. Од омраза, што е глупост затоа што јас можам да те обвинам дека си запослен од овие власти или имаш добри тендерски ангажмани со нив, дека живееш тафталиџе, капиштец, водно...во спротивно зошто би изигрувал трол и би бранел нешто што нема врска со живот.[DOUBLEPOST=1417167753][/DOUBLEPOST]И сами треба да се срамите од булшит муабетот. И оваа година пари ќе се трошат на фасади, тркала и глупости. За фасади 6 милиони евра, за фонтана 300 илјади евра, за 2 плоштатчиња 1.3 милиони евра. Вкупно 12 милиони евра за целосно неприоритетни проекти.
Да. Еве сега баш со шефот дискутираме дека си опасен лик. Те пратиме, пази.Брутус работи за штабот,не му обрнувајте внимание.Има доста такви како него на Кајгана !
И по твојата! Засрами се! Ради тебе не активираа во штабот 10 души дремеме на кајгана и зимаме плата за реплицирање наместо за нешто покорисно. Ти практично го оштетуваш буџетот на РМ пошто мораме да инвестираме во луѓе што реплицираат на кајгана и сите други форуми и социјални мрежи.Се гледа по твојата активност шо праиш...срамота !
Ако не им дојде крајот наскоро, ќе биде и 2017 по сите нивни градови.dali SK2014 stanuva SK 2015? Sk2016? Se znae li koga ke bide krajot?