Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Спиро......Исис е уствари Богородица(Ninhursag, Isis, Durga, Doumu, Guanyin, Aphrodite, Venus).
Пред околу 2000 години, Единствениот Вистински и Совршен БОГ - наместо земја, машко семе, или билокаква поинаква творба - во Исус Го отелотвори Своето вечно Слово, Својата вечна Мудрост, Својата вечна Милост, ... Кое што е Првороденото Божје чедо.
За жал, како тогаш, така денес, широката маса е слепа за тоа Вечно Евангелие и поради таа слепост се случуваат некои работи кои мораат да се случат.
Mене ме интересира за вас личнo, што е поважно и вистинито: Исус или патот на исис (islamic state)?
Поздрав до сите
Јас сум Патот, Вистината и Животот;
никој не доаѓа при Отецот, освен преку Мене.
(Ев. Јован 14:6)
.
Да, мисли на Исламската Држава на која секојдневно ѝ се приклучуваат се повеќе Муслимани, наши комшии, кои одат таму за да колат, убиваат, силуваат кафири, за да заработат нафтени арапски пари и место во рајот со 72 девици.И само уште едно прашање за да не залутам во погрешен правец, на што мислиш кога викаш патот на ИСИС? Мислиш на сектата која ја створи Америка и затскривајќи се зад Исламот што сака Исламот да го презентира и да го прикаже како Тероризам?!
!
Да, мисли на Исламската Држава на која секојдневно ѝ се приклучуваат се повеќе Муслимани, наши комшии, кои одат таму за да колат, убиваат, силуваат кафири, за да заработат нафтени арапски пари и место во рајот со 72 девици.
Од ова поголема потврда за геноцидните стојалишта на Муслиманите, нема.Толку си наиве да го мислиш тоа? Те сметав на повисоко ниво.
Кафири има во македонија и во европа, може да коли колку сака, а во Ирак и во Сирија има само Муслимани, нели нешто е наопаку тука?!
Од ова поголема потврда за геноцидните стојалишта на Муслиманите, нема.
Но, ајде. Ако е така како што викаш ти, дека нема Христијани во Сирија и Ирак, тогаш сигурно е за тебе, дека Муслиманите во Ирак и Сирија ништо не им прават на тамошните Христијани, пошто нели ги нема. Епа зошто не се сложиш со мене, кога велам нека даде Господ, тоа што Муслиманите им го прават на Христијаните таму, истото ним да им се случи?
Покрај се што се случи и што се случува, покрај сите најгрозоморни слики кои ги гледаме како дел од животот на Христијаните таму, презентирањето тука, на овој цинизам по кој знае кој пат го открива вистинскиот ниет.... но ако навистина им прават нешто на Христијаните кои живеат во Ирак и Сирија,...