UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа ти е све ви ебам, давате најбољи везни играч у свет, зимате старо дртало помаранџесто неподвижно ретардирано.
И оној па ќорлено босо Боатенг да му ебам тоа фацата како компир што му е, најпотценет штопер у свет бил, жими куроффф, ни дома не го ценат.
Овие па ќе ми кажуваат бил боље од Хумелс и Суботиќ, тоа ко ќе си го видам тилот само.

Тоа ти е све ви ебам, давате најбољи везни играч у свет, зимате старо дртало помаранџесто неподвижно ретардирано.
И оној па ќорлено босо Боатенг да му ебам тоа фацата како компир што му е, најпотценет штопер у свет бил, жими куроффф, ни дома не го ценат.
Овие па ќе ми кажуваат бил боље од Хумелс и Суботиќ, тоа ко ќе си го видам тилот само.

За колку те поеба? :icon_lol:

Овој беше потценетиот штопер Боатенг? :pos:
Колку сакаш можи да збориш за Боатенг, ебаго у моментот грешка напрај сакаше да ја прими и му избега топката, и Алонсо згреши па ај он е потценет. Лесно е да јајш хејтерски гомна можам и јас да тргнам така на секој маани да му барам. Боатенг е топ 3 штопер на светот и денес имаше одлични интервенции.

Не ја изигра? (n)
Не, да ми стоеше уште акаунот на бет365 ќе ја пробав, така не ми се оде до кладилница, а барем ти ја проба ли ? нека испадни спортинг 1 задовлен сум си јас од овие :D

Им го поклонуваат најголемиот успех за Сити зборам кој ќе го имаат сезонава а тоа е да го тепаат можниот иден европски првак во скроз небитна утакмица...
Ако беше скроз небитна, зашто цел фан клуб се палевте на полувреме на темава? o_O

Малку да не ги прецени?

Не ги преценив,секоја година е исто вие незнам со кој памет ги рачунате за нешто.....

Дежа ву од лани све...Втората утакмица со нив секогаш ни е решена,а во првите секогаш ги плескаме,пациенти..

Денеска па уште со играч помалце и Хојбјерг у тимот и Роде и им ја свртивме,издижаа у задњи 5 минути иначе ќе изгубеа,шкослки грешки беа на Баерн на поединци ...

Летечи баварци су се тешко приземјиле. Нема сврка, није им први пут...

БУШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
СО ЦРВЕНННННННН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама најнебитна утакмица беше.

За мене лично против екипи ко Сити увек е битна пошто не поднесувам такви екипи пластични....[DOUBLEPOST=1416951967][/DOUBLEPOST]
Ако беше скроз небитна, зашто цел фан клуб се палевте на полувреме на темава? o_O

За мене лично си е битна пошто увек уживам да глеам вакви пластични екипи да губат...Објективно за Баерн текмата немаше никакво значење.

Колку сакаш можи да збориш за Боатенг, ебаго у моментот грешка напрај сакаше да ја прими и му избега топката, и Алонсо згреши па ај он е потценет. Лесно е да јајш хејтерски гомна можам и јас да тргнам така на секој маани да му барам. Боатенг е топ 3 штопер на светот и денес имаше одлични интервенции.

:eek:

Не, да ми стоеше уште акаунот на бет365 ќе ја пробав, така не ми се оде до кладилница, а барем ти ја проба ли ? нека испадни спортинг 1 задовлен сум си јас од овие :D
Не исто, ме мрзи олку касно по кладилници да одам, а електронски никогаш не сум играл. Да ја пуштев немаше да барам Стоби Флипс овде. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom