Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и ова е барање по интернетот, затоа постојат луѓе кои се тука да ти излезат во пресрет.Не е проблемот што на некој ќе му дадеш книга туку тоа што воопшто не се ни труди сам да побара на интернет. Како може некој за 5 минути да му најде, а он не можел.
Сакаат така да земат диплома, а утре ќе те лечат или ќе бидат професори на вашите деца.![]()
Па ај да му излеземе во пресрет и дипломската да му ја напишеме, само порано нека даде тема.Па и ова е барање по интернетот, затоа постојат луѓе кои се тука да ти излезат во пресрет.
Или, дали постојат?
па баш за стручната литература има повеке податоци од а до ш има, а за овие глупи теми ништо нема улога на здраствен работник како да комуницира у 2 реченици напишеш се хахах а за дипломска месец унапред ви ја давамРазбирам да е некоја премногу стручна и спесифична тема и да побара помош. Затоа и повеќето се зафркаваат. Значи на онаа тема ако неможе да најде литература...... Проблемот е во мрзата.
Јас колку што знам, кога се прави семинарска (или што и да е) прво се консултираш со менторот, разговарате за опширноста и границите на темата и ти дава основна литература.
Едно е да бараш дополнителна литература овде ама ова веќе е упм.
И не ми се правдајте дека немало на македонски јазик, и јас читам на 3-4 други јазици но читам и фаќам приблешки, преведувам некој потребен дел итн си го вежбам јазикот и преводот.