Секојдневие

• Креатор на темата Креатор на темата 007 BOND
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога ќе влезам во кафиќ си порачувам што ми е ќеиф на душичката и си ја гледам исклучиво својата маса и не ни приметувам дали има некој друг во кафиќот. Кој нарачува, како изгледа, што прави не забележувам, ниту ме интересира. Си гледам пред мене.

Ако нешто не сум можела да поднесам во животот, тоа е слушање на туѓи муабети од друга маса, оговарање и посматрање на останатите што влегуваат/излегуваат во/од кафиќот. Единствено ако видам симпатичен дечко, па може малце да ми одврати внимание и да се загледам во него. :icon_mrgr: Но, тоа е за момент па пак си се враќам на муабетот што се прави на мојата маса.
Гледајте си ја сите својата маса и вашите пијачки наместо да се замарате кој каква пијачка нарачал и каков телефон извадил. Кој прави, за себе си прави.

Остави муабети дај кажи каде излегуваш, можеби ќе се покажеме повеќе од дечкоти :P:D:):icon_mrgr:

Поназад го спомна ова:

хах од кај знаеш ти јас колку пари имам и на кој начин фаќам женски? Имам фаќано и вакви како тебе и токму затоа давам совети кон другите, ова се краткорочни девојки на кои не се замарам многу и колку побрзо го добијам тоа што сакам толку побрзо бегам од нејзе, зошто знам парите и се приоритет и не вреди појќе фрлање пари на таква девојка.

А ти од каде знаеш каков тип на жена е лангелина? Свесен си дека ѝ лепна етикета на повозрасна жена од тебе, плус мажена, на која тотално ѝ ја промаши поентата што сакаше да ти ја укаже?

Поназад го спомна ова:

А ти од каде знаеш каков тип на жена е лангелина? Свесен си дека ѝ лепна етикета на повозрасна жена од тебе, плус мажена, на која тотално ѝ ја промаши поентата што сакаше да ти ја укаже?
Нема никаква контрадикторност во двата поста, пак ќе кажам краткорочно такви женски да а долгорочно не, незнам што не е јасно, јас не реков дека ги избегнувам такви девојки, само давам совети до други да бидат претпазливи, а за етикетите нема врска со мене , јас не и ги пишував постовите.

Последно уредено:
Нема никаква контрадикторност во двата поста, пак ќе кажам краткорочно такви женски да а долгорочно не, незнам што не е јасно, јас не реков дека ги избегнувам такви девојки, само давам совети до други да бидат претпазливи, а за етикетите нема врска со мене , јас не и ги пишував постовите.

Препрочитај ѝ ги мислењата и види што сака да ти каже. Не се работи за никакво спонзорство, туку за типично, балканско, сељачко однесување.
Пази само да не прднеш од напор.

Ааа значи ти си верната другарка од лангелина со пијачката, си ја ставаш во заштита, ретки се вистинските другарки како тебе денес :)

Добро сега...
Екстремна глупост е да седнеш и да порачаш вода од чешма... јбг.
Но, не е воопшто срамно, глупо или наречете го како било, да влезеш, отшеташ до шанкот, и побараш една чаша вода онака од нога...Ја испиеш се заблагодариш и пријатно.
Исто како да влезеш во тоалет во кафана, кафуле и сл.
За другото се знае! Пиеш, јадеш, плаќаш и си одиш. Седење онака ми е глупо...

Ааа значи ти си верната другарка од лангелина со пијачката, си ја ставаш во заштита, ретки се вистинските другарки како тебе денес :)

И повторно заклучок наместо мозгање. Ај ќе ти одговорам во твој стил: Аааа значи ти си сељакот во тренерки пред кооперација?

Тебе плаќањето пијачка на девојка ти е спонзорство, а не чиста култура?

Какви мислења прочитав тоа е чудо.
90 од членовите да беа малку прошетани темата немаше да направи толку страници.
Ви посакувам и вие еден ден да имате кафич и да ви порачувааат само комуналка која не се плаќа. Сум порачувал и јас комуналка ама на некој по опуштени места ама претходно ако сум се најал и напил т.е. сум направил сметка, а да седнам и само комуналка да нарачам нема шанси. Се е до културата, има луѓе кои што немаат толку пари ама кога седиме никогаш не рекле дека не им се јаде или пие, ако треба ќе се позајми но ќе направи сметка, е такви луѓе почитувам. Доволно ми е дека е свесен дека не треба да седи со празни раце, а не да ме срамува.

И не, не сум газда на кафич

Незнам кој lvl на бот треба да си за да се ѕвериш по луѓето и после да отвараш тема на форум поради нив, луѓето се качија на месечината, сега на метеори, генетики, вонземаљци ама ова веќе мислам ми го пржи мозокот.

И повторно заклучок наместо мозгање. Ај ќе ти одговорам во твој стил: Аааа значи ти си сељакот во тренерки пред кооперација?
Јас ти давав совет само како машко па ти сфати како сакаш. Колку повеќе има такви како вас толку подобро, женски задоволни со пијачка, 2,3,5 па и 10 да се.Крените малце стандарди. Прочитај мислење од лангелина и ќе видиш за што правам муабет.

Јас ти давав совет само како машко па ти сфати како сакаш. Колку повеќе има такви како вас толку подобро, женски задоволни со пијачка, 2,3,5 па и 10 да се.Крените малце стандарди. Прочитај мислење од лангелина и ќе видиш за што правам муабет.

А каде виде дека побарав совет? Какви како нас? Ти укажав дека лангелина не е тоа што мислиш и дека сака нешто друго да ти каже, ти ни лепна етикета и на двете. Баш она што го зборуваше лангелина некоја страна поназад, типичен балкански сељак, кој кажува како жените се курви.

Не се секирај, сама си ги плаќам пијачките.

Џабе муабет со тебе, логиката гледам не ти е јака страна, а при недостаток на аргументи - вреѓаш. Такви како тебе има со лопата да ги ринеш на форумов.

А каде виде дека побарав совет? Какви како нас? Ти укажав дека лангелина не е тоа што мислиш и дека сака нешто друго да ти каже, ти ни лепна етикета и на двете. Баш она што го зборуваше лангелина некоја страна поназад, типичен балкански сељак, кој кажува како жените се курви.

Не се секирај, сама си ги плаќам пијачките.

Џабе муабет со тебе, логиката гледам не ти е јака страна, а при недостаток на аргументи - вреѓаш. Такви како тебе има со лопата да ги ринеш на форумов.
Јас стварно не знам со кој пост се чуствуваш навредена, јас само одговарав на постовите на лангелина. Е сега дали индиректно се пронајде или не, не знам, во живот немам некоја наречено курва, бидејќи за машко одговара лесна девојка и после јас нејзе ја оставам а не таа мене, така функционирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom