Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ние ако не пуштиме информација/дезинформација нема кој :cenzura:

@Tomasino и викаш со Мисовски ќе личевме на екипа ??:icon_mrgr:
Bogami kolku e padnat vo forma,kamen e,samo kosata ostana na nego:vozbud:
Pa uste eden kup pari baral za plata.:giggle:
Abe znat Doktoro i Piskaco,go vidoja so vreme deka poleka mu padna gazo na Misovski i ne go potpisaja.
Posle sme nemale uprava,abe samo brcime za dzabe.:tapp:

Абе Докторот да не ми нареди на Пискачи да поминат до Аполда во Немачка да ги земат успат за ова утакмица Тосето и Митевски :D

Абе Докторот да не ми нареди на Пискачи да поминат до Аполда во Немачка да ги земат успат за ова утакмица Тосето и Митевски :D

И некоја кола со еуро 2 да дојсат дури можи :icon_mrgr:
Со едно одење поќе работи да се завршат...

Абе кузнеј дали се стигнати?:cautious:
Ме загрижија шо го тргнаја статусот дека се стигнати....:eek:

И некоја кола со еуро 2 да дојсат дури можи :icon_mrgr:
Со едно одење поќе работи да се завршат...
Море навистина да не имат таков план:X3:.Сите на враќање по една кола ќе напрат некое евро таман да платат сертификат за голманот за ревеншот.
Ај ќе видиме шо ќе кажат на фејзбук :свиркам: кој чита прочита,објавите му трат по 15 минути :гик: наредба од докторот :D

Море навистина да не имат таков план:X3:.Сите на враќање по една кола ќе напрат некое евро таман да платат сертификат за голманот за ревеншот.
Ај ќе видиме шо ќе кажат на фејзбук :свиркам: кој чита прочита,објавите му трат по 15 минути :гик: наредба од докторот :D
Dr.Vladimir Taleski liked this.:cool:

Абе стигнати се како не се, не е ова туку така, не гледате пола екипа се испосликаја сите во Прага, екипа сме ние сите во зелени тренерки JAKO да личиме на нешто барем...
Инаку уште мислам дека појќе од 3 разлика не губиме :D Ја има на резултати 1.40 за чесите ама ќе се мачат, ве лажи коефициенто :pos:
Па шо се и тие Дукла жими таквото и тие како нас млада екипа, собрале една црнчуга и то е то...
Ако беа јаки ќе играја лига на шампиони, просечна екипа се и тие...
Прво лигата му е за класа подобра од нашата букојебана, секоја лига во светот е појака од нашата :D Незнам дали во Малта има ракомет :) сигурно и тие имаат подобра лига од нашата :pos:
Друга работа предност му е шо играат побрз ракомет чесите од нас, ние навикнати играме ракомет со одење како во 70тите :) Е тука можи на контри да не полнат, дури да се вратиме назад ехее :pos: Нека му бапни Ќани во хотелчето по 2 ред була на сите има да летат напред назад и наши се :D
Ако ни се разиграт бекојте во напад, да се игра гол за гол колку толку ќе држиме некоја разлика...

Da ne najde link nekoj od taa nivnata televizija sto ke vrsi prenos?

10734249_698953326878369_2132011837180863045_n.jpg

Ко во одбојка сме,коректорот со различен дрес...:pos:
Ајде со среќа нека е,да видиме шо како....

Вика демек неможи да се вклучи, обидисе повторно или да му се јавиш :D
Истото и кај мене го вади, овие со нас немаа никаква комуникација за ништо, ама сега тие нас ни манаја секс со преносот :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom