Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм.. може да е.. последните 2-3 дена како шо утепаа со коментари и почнав и да не читам све шо се пишува.. само од тие „појаките“ фаци ги читам мислењата.. па така да ми поминало тоа да не го видам...
Инаку за тоа на тој што му се зголемувал trafficValueto ... може човекот едноставно инвестира пари и купува акции нонстоп.. а од акциите знаеш дека Upline-от не добива никакви комисии..
или можеби инвестира по малце во плановите а овој Upline-от да не ги приметува комисиите од тоа дека никаде ги немам како log :D

Нема везе.. ти кажи ми како стоиш таму.. шо „стратегија користиш“ ?

P.S. како ќе познаеш дека @Saskica88 = @KralAleks ?
Пак си почна човеко сам да си се квотира и да праве мулти-квоти.. нешто стандардно за него :D

Нема везе.. ти кажи ми како стоиш таму.. шо „стратегија користиш“ ?
На прагот за влезам во 5та група сум. Немам вложено ништо посебно, само 10тина долари. Сакав барем 200-300 да вложам ама морам да го одложам вложувањето заради здравствени проблеми.
Имам малку акции, ама планирам да купам повеќе штом влезам во 5та група.
Може и ќе пробам да извадам нешто ситно, чисто колку да се осигурам дека може да вадам.
186% е долгорочен и посигурен, ама со моменталниот тренд на акциите додека да дојде ред за да ти исплатат можеш многу повеќе да извадиш преку тргување со акции или со реклами.
И нормално, само реферали му е мајката. Штета што луѓето многу бргу се откажуваат. Како напредува рефералот се помил и помил ти станува.
Јас не сум долго време на страната, така да реално немам некои јаки реферали.
Имам доволно што кликаат, многу што не кликаат, ама треба да растат и тие, им се гледа напредокот се познава и мило ми е :)
Реално не сум ПТЦ фан, туку човек со огромни обврски. Работев и на Фајвер, на Микроворкерс, ама дефинитивно немам време. Од други птц имам само 1 недела кликано на Пробакс, мислам дека на тебе ти бев реферал тогаш, не се сеќавам, ама толку беше. :D

http://bitonplay.com/create?refCode=NJE20Q2HGO

Опет биткоини (извинете шо замарам :D)
Кој сака, нека се приклучи (со или без реферал сеедно ми е) , може да си земете на саат време сигурни 600 сатоши, а може и да нагаѓате во која од 3-те парички се кријат 1500 сатоши (иако за мене моментално посигурна е оваа првава опција) :) Доколку погодите од прва кај се кријат 1500 одма ви ги дава, доколку погодите од втор пат дава 200 и трет пат самиот сајт ви дава 100 сатоши :)

Друго, ме интересира, @DonExo @JessicaRabbit колку е дивидендата од акциите на PV неделно (оти така прочитав дека неделно исплаќале)? Отприлика еве да земеме 20 (почетни) акции, колкава би била заработувачката неделно ?

повеќе среќа треба да имаш со партиска книшка да се вработиш во мкд него ли тука да најдеш работа. Да треба малку повеќе да се ангажираш за да најдеш работа не е само седни и кликај реклами, ама се тој труд секогаш се исплати.
a sto se raboti vo ovie sajtovi ?

http://bitonplay.com/create?refCode=NJE20Q2HGO

Опет биткоини (извинете шо замарам :D)
Кој сака, нека се приклучи (со или без реферал сеедно ми е) , може да си земете на саат време сигурни 600 сатоши, а може и да нагаѓате во која од 3-те парички се кријат 1500 сатоши (иако за мене моментално посигурна е оваа првава опција) :) Доколку погодите од прва кај се кријат 1500 одма ви ги дава, доколку погодите од втор пат дава 200 и трет пат самиот сајт ви дава 100 сатоши :)

Друго, ме интересира, @DonExo @JessicaRabbit колку е дивидендата од акциите на PV неделно (оти така прочитав дека неделно исплаќале)? Отприлика еве да земеме 20 (почетни) акции, колкава би била заработувачката неделно ?
Различна е секоја недела, зависи од обртајот на средства. Оваа беше 0.00051 по акција ако не грешам. Мислам дека расте постпјано. Цената на акциите моментално е нешто под пола долар, ама сега е вистинско време да се купи бидејќи сите чекаат на поделбата на акции, една акција ќе стане 10, нормално и вредноста ќе се намали за 10, ама се очекува да се зголеми побарувачката и цената нагло да порасне.

http://www.oxybux.com/?ref=Sasa111
LEGIT strana so odlicen interfejs i sistem na rabota. Nadgradba i rentanje na referali mozat da se izvrsuvaat od sopstveniot balans,rentanite referali se dosta aktivni.Isplata moze da se izvrsi preku cel dijapazon na procesori: paypal,payza, stp,egopay,,bitcoins...Od moreto na novi strani konecno na vidik izleguva prav dijamant..:)

Различна е секоја недела, зависи од обртајот на средства. Оваа беше 0.00051 по акција ако не грешам. Мислам дека расте постпјано. Цената на акциите моментално е нешто под пола долар, ама сега е вистинско време да се купи бидејќи сите чекаат на поделбата на акции, една акција ќе стане 10, нормално и вредноста ќе се намали за 10, ама се очекува да се зголеми побарувачката и цената нагло да порасне.

У ред. Ќе инвестирам некои си 20 30 долари у скоро време, па може и ќе купам некоја акција чисто нека има прилив :)

Абе шо му се мислиш пуштај таму, додека некој од Шри Ланка не ти го зел местото и шансата. Има шанси на фајвер како нема...само квалитетот носи резултат, а тоа се гледа од рејтингот и коментарите што ти ги оставиле претходните клиенти. А за тоа дека може да налепиш на некој гнасен да те искористи, да си ги земе фајловите и после да бара cancellation, можно е, секаков народ има, ама мислам дека многу ретко се случува, посебно ако клиенти ти се претежно од САД, Канада, Австралија (y)
sto e ustvari fiver ? sto se raboti ,shto pravish ?[DOUBLEPOST=1416535797][/DOUBLEPOST]
NPxF0Lb.png

Тоа е таа стратегија за PaidVerts што jovica3 пробува да ви ја шитне.. ама никад нема да успее :D
Му требат на дечкото реферали - и тоа не е ништо срамно да си го побара.. бидејки гледате и сами колку би можел он да заработува ако сте вие активни.

Е работата е тоа што сите што се активни на оваа тема - веќе имат регистрирано ПВ акаунто.. и залудно се трудат да соберат од тука нешто :Ѕ

Само денеска рефералите ми имат направено околу 15$.. а таа сума од 40$ горе десно што е - е одприлика за нешто помалце од 3 дена од нив.. =)) (имам 0 БАП поени btw)
moze da mi objasnis sto treba da se raboti na paidverts ?

Последно уредено:
@sankerce - не ти се исплаќа другар да купуваш 20-30-100 акции како "one and only time" опција за во МТВ.. ако немаш редовен прилив на пари (пример комисии од ДР или 30% реинвестицијата да ги пренасочиш кон купување акции) - тогаш верувај не ти се исплаќа тек да почнеш со акции и да очекуваш дека ќе се збогатиш од дивидендата.
За да вадеш некоја добра пара од нив - би ти требало бар 50-100к акции.
Инаку 0,00052$/share прошлиот понеделник, што е рекорд до сега.
Кажи ми ако си „релативно нов“ на пв/мтв и имаш у план да вложеш некоја поголема пара... нудам опција нешо у стило на cashback ако си заинтересиран од ново да се регнеш под мој линк...
Имено.. пр. решеш да вложеш 200$ у ПВ - ја ќе добијам 20$ комисии од тебе за тоа. Веднаш ги искеширувам тие пари и ти ги враќам на тебе за одново да ги реинвестираш и да скокнеш некоја група погоре секако :)
Двајцата сме у ќар.. никој ништо не губе.. сите среќно сите задоволни (освен Jo :D )

------------------------

Црна шашкице или кралуалександаре.. кој црн бисер кои бакрачи оф лелееее..
NqGwDR6.png

Дај биди малце поасален и фино-лепо замоли „дечки де бе регнете и кликајте некој ден додека не ве скисне“.. не туку само да и мачкаш очи на нови некои дечки шо стварно сакат да почнат да кликат нешо озбилно.. да се нафаќат на овие булшити од твои страни :Ѕ

----------------------

@nino - еве ти линк за почеток па регистрирај се прво. Само одма ќе ти кажам дека ако не си у можност да инвестираш некоја пара од свој џеб во овој сајт - поарно не се ни замарај да се регистрираш.
Ќе ти објаснам се шо те интересира, ќе ти помогнам за се шо ти треба - ама ако си озбилно заинтересиран да заработуваш од оваа страна.
п.с. кога сум веќе тука.. мора да се пофалам дека до сега овоа ми беше најбрзо заработената (4 дена, без ништо кликано) и најбрзата исплата (за помалце од 5 саати) од PaidVerts до сега :D
MV4olHX.png

Колку што знам microworkers го има Skrill како опција, оДеск има payoneer И сите други посериозни сајтови имаат payoneer, skrill и direct bank transfer како опција.
A na ptc klikacite ni preostanyva samo payza... [emoji18]

Sent from my ONE TOUCH 4033X using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom