DonExo
Apex
Хмм.. може да е.. последните 2-3 дена како шо утепаа со коментари и почнав и да не читам све шо се пишува.. само од тие „појаките“ фаци ги читам мислењата.. па така да ми поминало тоа да не го видам...
Инаку за тоа на тој што му се зголемувал trafficValueto ... може човекот едноставно инвестира пари и купува акции нонстоп.. а од акциите знаеш дека Upline-от не добива никакви комисии..
или можеби инвестира по малце во плановите а овој Upline-от да не ги приметува комисиите од тоа дека никаде ги немам како log
Нема везе.. ти кажи ми како стоиш таму.. шо „стратегија користиш“ ?
P.S. како ќе познаеш дека @Saskica88 = @KralAleks ?
Пак си почна човеко сам да си се квотира и да праве мулти-квоти.. нешто стандардно за него
Инаку за тоа на тој што му се зголемувал trafficValueto ... може човекот едноставно инвестира пари и купува акции нонстоп.. а од акциите знаеш дека Upline-от не добива никакви комисии..
или можеби инвестира по малце во плановите а овој Upline-от да не ги приметува комисиите од тоа дека никаде ги немам како log

Нема везе.. ти кажи ми како стоиш таму.. шо „стратегија користиш“ ?
P.S. како ќе познаеш дека @Saskica88 = @KralAleks ?
Пак си почна човеко сам да си се квотира и да праве мулти-квоти.. нешто стандардно за него