Онлајн продавница - спортска облека

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Момци сакам да добијам фидбек од вас дали некој би купувал спортска облека од онлајн продавница во Македонија,јас не знам дали има кај нас онлајн продавница за спортска облека,не зборам за физички продавници кои имаат страна.

Ако да каков тип на облека?тренерки,маички и слично постирајте слики,што ви треба и дали ако има би земале?
Што ви е најважно кога купувате?материјал,цена,поштарина итн..

Ме интересира дали би имало заинтересираност,овие прашања ми дојдоа на памет прво,да не мислите дека ви продавам или се рекламирам нешто,само идеја.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.214
Поени од реакции
34.477
Би купувал, ако има брендирани работи, кои се значително поевтини од оние во дуќаните.
Само цената би била предност. Ако е иста или незначително поевтино, би тркнал да си ги пробам на физичката локација.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Би купувал, ако има брендирани работи, кои се значително поевтини од оние во дуќаните.
Само цената би била предност. Ако е иста или незначително поевтино, би тркнал да си ги пробам на физичката локација.
Јасно ми е за цените,главна причина што луѓево купуваат спортска облека а има многу преку нет се цените и поголемиот избор,мене идејата ми беше да понудам друг избор,облека што нема во Македонија,марки со добар квалитет но не ми е темата за мене и идејата него да добијам фидбек од луѓево што уствари сакаат да купуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom