- Член од
- 7 октомври 2013
- Мислења
- 74
- Поени од реакции
- 26
еден од најдобрите хорори (мислам од поновите што се излезени)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еден од најдобрите хорори (мислам од поновите што се излезени)
Баш сега сакав да прашам за филмов зашто видов торент на замунда и критиките на имдб беа солидни, башка не е америчка продукција што е уште еден плус за мене, нејсе, за д кабин ин д вудс, филмот всушност го симболизира начинот на кој функционира цела филмска индустрија денес, да, лош е ко хорор филм зашто имаш сосем различни очекувања од она што всушност филмот го нуди и претставува. И трејлерот кога го гледаш добиваш тотално погрешен впечаток и затоа и многумина се разочарани, али мене идејата за тоа како се интерпретира функционирањето на филмската индустрија со години и те како ми се допадна, па и уникатно е кога ќе видиш, башка што има голема вистина во '' муабетот ''.The Babadook - препорака има од мене. Некои моменти потсеќаат на други филмови, ама си има и своја оргиналност, има атмосфера, глума јака, музика... 7,5/10
Гледај ги, добри сеВчера (за Халовин) седнав да го гледам Dawn Of The Dead од 1978, и можам да кажам дека филмот позитивно ме изненади. Нема ништо подобро од тоа да изгледаш стар хорор каде што тогаш пред 30 и кусур години, целосно се посветувале на приказната на филмот, емоциите на ликовите, а не на jump scare моменти како во денешниве срања од хорори. Инаку го имав гледано само римејкот на филмот од 2004 кој сеуште се дава на Сител 3... и тој беше добар, ама неможе да се рамни со оргиналов. Иако зомбињата не се на исто рамниште како новиов, сепак радо би го гледал уште неколку пати Dawn of the dead од 1978, одколку тој од 2004.
"When there's no more room in hell, the dead will walk the earth"
Препорака од мене за тие што го немаат гледано филмот, одма да го симнат. Сега единствена дилема ми е дали да ги гледам и другите дела на Џорџ Ромеро поврзани за зомби-филмовиве.
После гледањето на филмот, ми се јави огромна желба да свртам некоја од Resident Evil игриве.... чисто онака да утепам неколку зомбиња![]()

Еднаш се решив да гледам хорор и The Cabin in the Woods беше на репертоар вечерва, јас мислам дека немам гледано поглуп филм во животов. Поглуп е дури и од Drag me to hell. Не знам зошто има толку голем рејтинг, а во темава немам време да видам дали сте го зборувале. Филмов е катастрофа невидена. На крај џоинт запали типката беСе изнамачив дур го изгледав, ама реков ќе издржам машки до крај. Ужас.
http://www.imdb.com/title/tt2321549/?ref_=nv_sr_1Некои подобри филмови во 2014 освен Deliver us from evil?

The Babadook го изгледав пред некој ден, незнам некако слабо, не ми беше нешто ептен интересен, дури на моменти досаден. Глумата беше ок, ама приказната не беше нешто нај нај.