Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со коњите оди нездраво добро. Денешниот биланс е +1125 евра од почетокот на проектот. Се работи за точно 17 дена, со уплата од 20 евра по бет. Интересно е тоа што на две кладилници, Coral и Boylesport е направен минус од околу 1600 евра. најголемиот плус е направен на Smarkets, Bet365 и Sportingbet.

Сега размислуваме да го зголемиме влогот на 25 евра.

Последно уредено:
За денес одиме пожестоко,да се собери некоја паричка да се има за викенд:sneaky:...
Нант-Истрес 1 како куќа...
Псж-Тулуз 1 како зграда...
Фленсбург-Хановер 1 како зградите на Џевахир Холдинг во Аеродром:icon_mrgr:...
РНЛ-Вецлар 1 како зградата на владата на Никола Груевски...
Е сега мора и нешто да се додаде...
Аикс-Монпеље 2
Мора да добие Монпеље,ако сака да ги задржи шансите за висок пласман во Франција,лигата е доста изедначена и не смее повеќе да се заебаваат...
Уште една двојка која би требало лесно да помини е Кил,но со мала доза на несигурност..
Гепинген е заебана екипа дома,но Кил влезе во форма,ги добија сите посериозни мечеви,Дувњак е во голема форма,и би требало да добијат..
Но мечот на Кил со Ерланген во минатото коло,кога на домашен терен едвај во последен напад спасуваа два бода е показател дека се бива овде...
Не знам дали да се игра,ќе видам,зависи од уплатата....
Ако неам доволен коеф ќе ја пишам па шо сака нека е...
Трет меч со малку поголем ризик ми е Данкерк-Ст Рафаел...
Данкерк начука два порази во серија,доста тесни порази....
Ст Рафаел од друга страна е изненадување на сезоната и засега се на второ место на табелата,но време е да изгубат...
Сепак Данкерк е Данкерк,доста стабилна екипа,дисциплинирана,со одличен голман,добра одбрана...
Добар коеф има,1.50:sneaky:..
Шампиони се,горе долу се истата екипа од лани....
Нешто ќе се искомбинира од ова...
Да се лапни денес некоја паричка...:X3:
Сакаш ради реда да пишеш барем нешто.. Отвориш кајгана-коцкари.. Видиш еден навлечен скроз напишал домашно за денес и препишеш.. Ѓаволот вмешал прсти..666 :cautious: Ке има за тие семки сите што ги зборат кога добијат малку :P П.С. вакви овие денови ако има да се играат со вакви градби како куќи и згради да ставиме и многу поголема уплата..:cool:
10799527_644889045620004_1464178761_n.jpg

Ова со коњите оди нездраво добро. Денешниот биланс е +1125 евра од почетокот на проектот. Се работи за точно 17 дена, со уплата од 20 евра по бет. Интересно е тоа што на две кладилници, Coral и Boylesport енаправен минус од околу 1600 евра. најголемиот плус е направен на Smarkets, Bet365 и Sportingbet.

Сега размислуваме да го зголемиме влогот на 25 евра.
Коњите се доста профитабилни сеа ми се на тест период баш да видам дали би ми се исплатило а глеам дека ке се исплатит нишо чудно да си почнам и јас во скоро време само ме кочи ова со ебанава влада и казни не ми се ризикува да јадам некоја казна за мали пари крај краева планирам на некој да му давам процент од заработката некој шо нема проблеми надвор од државава со закони глупости.
Инаку на PaddyPower има доста солидна понуда за коњи иам приметено види разгледај ако веке немаш акаунт таму

Коњите се доста профитабилни сеа ми се на тест период баш да видам дали би ми се исплатило а глеам дека ке се исплатит нишо чудно да си почнам и јас во скоро време само ме кочи ова со ебанава влада и казни не ми се ризикува да јадам некоја казна за мали пари крај краева планирам на некој да му давам процент од заработката некој шо нема проблеми надвор од државава со закони глупости.
Инаку на PaddyPower има доста солидна понуда за коњи иам приметено види разгледај ако веке немаш акаунт таму

Се кладиме и на PaddyPower, ама тие се лигуши, брзо ја ограничуваат уплатата. Не е работата да се кладиш на иста кладилница, финтата е да го добиеш најголемиот коефициент. Инаку понудата за коњски трки е иста на сите англиски кладилници. Можеш да се кладиш на победник или на места, и сите трки се истите.

Прашање до вие што се кладите по нет,не знам можда е глупо али ќе ме копка ако не прашам.На пример се игра утакмица НБА Њу Јорк-Вашингтон.Дали може на ист тикет да се изигра +вкупно поени и +поени на домаќин?

Изгледа само јас тикварот:icon_mrgr: не фатив на ракометите денес..:pos:
Данкерк ме поеба на две ливчиња..
Ама и јас алчен,сите ги стегнав заедно,па што буде нека буде:icon_mrgr:-и бидна...:pos:

Се кладиме и на PaddyPower, ама тие се лигуши, брзо ја ограничуваат уплатата. Не е работата да се кладиш на иста кладилница, финтата е да го добиеш најголемиот коефициент. Инаку понудата за коњски трки е иста на сите англиски кладилници. Можеш да се кладиш на победник или на места, и сите трки се истите.
Точно се гледа квотата каде е најдобра а за ова со ограничувањево исто е заебана работа доста
Инаку уште еден спорт шо е малце кај нас не толку типуван а глеам во Бетсити го има е голфот да се расчепка човек по нет има луге шо го разбираат и пратат спортов па може да се фати добра пара има доста големи коеф

Прашање до вие што се кладите по нет,не знам можда е глупо али ќе ме копка ако не прашам.На пример се игра утакмица НБА Њу Јорк-Вашингтон.Дали може на ист тикет да се изигра +вкупно поени и +поени на домаќин?

Не.

Треба и ја ко Џони пикадо да почнам да играм ....немогуче е што ми се дешава .... на 1 пар 1 ме ебе, на 2 пара 1 ме ебе на 3 пара 1 ме ебе на 150 пара 1 ме ебе .... УВЕК за една ебате ...:@ И тоа некоја од џеб ќе ја опалам демек фаворити и ќе ми отидат паричките :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom