Најубавиот гол во 2014 - ФИФА „Ференц Пушкаш“ награда

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот фаворит ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.510
Поени од реакции
26.589
1900283_full-lnd.jpg

На листата за гласање за наградата се 10 погодоци од кои 3 погодоци со најголем број на освоени гласови ќе одат во следната фаза. Гласањето трае до 1-ви декември.

Претходни добитници на оваа награда се:
- Златан Ибрахимовиќ (2013)
- Мирослав Штох (2012)
- Нејмар (2011)
- Хамит Алтинтоп (2010)
- Кристијано Роналдо (2009)

Еве ги 10-те погодоци

Линк од официјалната страна на ФИФА каде што можете да гласате.

Наградава треба да го носи името на Ибра (y)
Јапонецот :cuc:

Веќе се знае од форумот кој за кого ќе гласа бар за фановите на Јунајтед - Перси, на Реал за Родригез (исклучок ДаниБМВ) и Донев за Коста :icon_lol:

Еј страшна конкуренција има оваа година. За разлика од лани, кога се знаеше и очекуваше голот на Ибра да биде изберен. Сега гледам бар 7 потенцијални добитници.

Јас мислев дека само мене ми се допаѓа Сато,ама изгледа грешка сум бил.Заслужува награда јапонецот

На Ибра голов е единствениот што се истакнува како поуникатен. Другиве све се веќе видено.

да да, ваков гол ко овој од ван Перси секој викенд има :)
иначе се мислам дали за Кејхил, Касами, Сато или Перси да го гласам :D
многу ги имат :D

ја се двоумев помеѓу Ибра и Марко Фабиан, ама сепак Фабиан и така Ибра лани зема, Фабиан направи се - прием на топка од 50м, го исфрли одбрамбениот играч и одлична завршница

како знаев дека овој гол ќе го ставиш :) сеа сериозно, ме зезаш ?? овој гол го споредуваш со тој од ван Перси ?? иначе и ова е супер голче не викам не.. настрана тоа шо играчов се вика ван Перси и игра за Манчестер, да се викаше поинаку гарант друго мислење ќе имаше.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom