Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Sto mozi da e problemot veke nekolku dena vakva mi e slikata na monitorot smeniv kablite nazad i povtorno isto

1. Пробај со други кабли
2. Пробај со друг мотнитор

После ова ќе знаеш до што е проблемот (дали кабел, дали мотитор, дали графичката).

Како да го решам проблемот со "Shockwave Flash Player is not responding" на Хром? Го преинсталирав Хромот и пак исто се јавува...

Како да го решам проблемот со "Shockwave Flash Player is not responding" на Хром? Го преинсталирав Хромот и пак исто се јавува...

Windows 8 (8.1)?
Пробај преку Explorer.

Windows 7.

Преку ИЕ сум моментално ама не сакам тоа да ми е трајно решение, бавен ми е, а и навикнат сум на Хромот.

Windows 7.
Преку ИЕ сум моментално ама не сакам тоа да ми е трајно решение, бавен ми е, а и навикнат сум на Хромот.

Јас сум на Widndows 8.1 и го имам истиов проблем со хромот, ама не и со IE, башка најновиот IE полетува!

Не сум сигурна дали за тука е прашањево ама нова сум јбг.
Вака сеа.. имам ad blocker исталирано на хром и ги нема оние поп апс веќе, но сеа често се случува кога ќе кликнам на некој линк прво што ми се отвара е некоја си рандом страна stylenet или алибаба. И морам 3-4 пати да кликнам на линков за да се отвори у нов таб како што треба.
Исто и тука се случува кога кликам на икончево за смајлиња ми се отвараат страниве.
Чаре некое?

Не сум сигурна дали за тука е прашањево ама нова сум јбг.
Вака сеа.. имам ad blocker исталирано на хром и ги нема оние поп апс веќе, но сеа често се случува кога ќе кликнам на некој линк прво што ми се отвара е некоја си рандом страна stylenet или алибаба. И морам 3-4 пати да кликнам на линков за да се отвори у нов таб како што треба.
Исто и тука се случува кога кликам на икончево за смајлиња ми се отвараат страниве.
Чаре некое?
https://www.malwarebytes.org/
Симни и пушти скен, би требало да го најде адверот што те замара. :)

Тоа си е од самата страница нема ништо да ти помогне ниту malwerbytes.

дали има некој програм кој можи да го појача звукот на микрофонот а во исто време да се слуша на пример јутјуб.купив некој микрофон,но со тоа што го нуди xp-то мора јутјубот да е на минимум па нешто да се слуша на микрофон.детето ми се зарази со пеење,па........ај некоја помош

пс.сум слушал нешто за караоке,ама немам појма што е тоа

Имам уште 24 гига слободни у Ц. Ама лапотов не ми е за формат, го форматирав пред 1 месец. Дајте совет како да ослобдам простор, дали е препорачливо она compress your files, или дали има некој начин без формат да додадам гигабајти од Д у Ц.

Имам уште 24 гига слободни у Ц. Ама лапотов не ми е за формат, го форматирав пред 1 месец. Дајте совет како да ослобдам простор, дали е препорачливо она compress your files, или дали има некој начин без формат да додадам гигабајти од Д у Ц.
Во Ц исклучиво само програмски работи, ништо друго
Во Д се' останато, слики, клипови, документи, .........
Тоа како прва работа која треба да ја направиш сега

Е сега, кога си го форматирал тогаш си ги правел партициите Ц и Д. И тогаш си требал да предвидиш колкав Ц ти треба и сл. Сега мислам дека е веќе касно да се прераваат партициите. Ако грешам, нека ме поправи некој. Така да ако Е возможно, тогаш тоа ти е уште еден начин да се спасиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom