2
~2A
Гостин
Nidalee (League of Legends)
Барај по youtubeLjudi letovo planiram da pravam SNK-3D maneveur gear. Me interesira za macovite sto materijal da koristam?
Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
too much b**biesSeras Victoria (Hellsing, Hellsing Ultimate)
Да, ама потполно си одговараат, затоа што и во анимето имаше големи гради Seras...too much b**bies
да царе се сложувам со тебе дека серас има големи гради во анимето ама ипак се преголеми на женската која ја копира серасДа, ама потполно си одговараат, затоа што и во анимето имаше големи гради Seras...
Како пример, еве...
Да речеме дека е така, но кое машко не би посакал ваква almost perfect женска?да царе се сложувам со тебе дека серас има големи гради во анимето ама ипак се преголеми на женската која ја копира серас
да ти кажам искрено не сум љубител на големи гради и задници повеќе имам фетиш на средни (нормални) за тоа се виновни Јапонките damn they are so hotДа речеме дека е така, но кое машко не би посакал ваква almost perfect женска?
Оценка според мене 10/10.
you say something?да ти кажам искрено не сум љубител на големи гради и задници повеќе имам фетиш на средни (нормални) за тоа се виновни Јапонките damn they are so hot