Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е екипата, тоа е силата на екипата и освен да им даваме подршка не ни преостанува ништо друго.
Сакате од Боби одма серија победи? Па чекајте малце, да беа другиве ќе не издуваа Металац, вака ако ништо друго се држевме до крај а и ќе тепавме да не беа поединци кои се истакнуваа со своите почетнички грешки.

Максимална подршка за играчите а поготово за Боби Митев !!!

Каков врвен плејмејкер, Цветковиќ е во топ пет плејмејкери во АБА. Треба добар втор плејмејкер иначе од центри Варда е потребен. Класен само да го доизградат како играч ќе биде ѕвер. Страшен потенцијал. За клубот како и за сите други падови има секогаш. Еве една Цибона банкротираше се откажа од Евролига и Звезда влезе на нејзино место. Сега почнаа од нула со минорен буџет. Иначе Фемили се незаменливи секоја чест.

Нај слаба натпревар што во животот го имам гледано, ова е МИЗЕРИЈА. И МЗТ и Металац, јојјјј :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Глава ме боли уште од утакмицата, Боби Митев бил задоволен од играта, ЌЕ СЕ УБИЈАМ. Одговорно тврдам дека МЗТ не може послабо од ова, тој задоволен бил. (y)

Не се трескајте, Металац им се вратија на Олимпија од -17 на гости а не па на МЗТ кои сеуште не можат да го фатат правиот ритам.

МЗТ за жал оди во погрешна насока,каков ритам,какви бакрачи:facepalm:

Не се трескајте, Металац им се вратија на Олимпија од -17 на гости а не па на МЗТ кои сеуште не можат да го фатат правиот ритам.
Кој бил во сала, а јас бев. Знае колку слаб натпревар беше ова, ОЧОБОЛ. Тврдам дека МЗТ не може да игра под ова.

Шеховиќ 3 или 4 пати оди на забивање наместо да положи со лева и кош да даде, Цветкович се замислил дека е Крис Пол, ја тапка топката по 18 секунди и последни 6 секунди го напаѓа кошот, само тие што не разбираат ни малце кошарка, можат да кажат дека Цветкович изигра добар натпревар и нормално тие што ќе оклучат статистика и ќе видат еј дал толку поени, не Цветкович го уби натпреварот. Кога МЗТ требаше да наметне побрз ритам и можеше да истрча неколку контри тој глумеше нешто.

Лучич на крај 3 на 1 контра, се врти со грб на кош. МАРИНКОВИЌ сам под нивниот кош, испаднаа сите играчи, Диксон со топката на центар и не му јава трча да ја закуца и промаши, не ми се верува што видов :pos:

Ми личи ова на некој проблем внатре во клубот, или пак до толку им е убиена самодовербата, трето нема.

Според мене некоректен потег од Митев, Диксон промашува забивање и додека цела сала го исвиркува овој го седнува на клупа..после тоа психички колапс се дешава кај него за у наредниов период.
Како задоволен од играта не сфаќам?Добра одбрана,добар напад?Не гледам ниеден позитивен дел од играта вечерва.Не викам дека е лош тренер,баш спротивно мислам, му треба време и верувам дека ќе ги оправи,да занемариме што Металац кој е предмет на потсмев во цела Србија победува во Скопје..

Незнам од κај да почнам пρемногу сум ρазочаρан повтоρно ја фρлија во вода цела сезона уште на почетоκ најмногу поρади лошите одлуκи на упρавата па во пρаво бил змаго тимов не личи на пρофесионален па фени со многу помал бучет напρави појаκ тим од нас ама тоа е ќе се боρиме за опстаноκ сега наместо за евρопа само надоле одиме.
Сега ќе земат неκој центаρ ќе се стабилизиρаат во аба ама κасно исто беше и лани па о κуρац нема еден паметен во упρава да му се изнамочам во уста ама ќе освојат двојна κρуна и се ќе се забоρави.
Еκипава и игρава ние очобол оташевиќ не ρеше а нас не ни чинеше појќе диκсон појаκ бил:tapp: само κаκва одбρана игρа сваκа му част:cuc: па и баκиќ е подобаρ од пола наша еκипа,дамјан бρатот со ваκва игρа да напρави κаρиеρа надвоρ може само во шведсκа,центρиве паκ ич не се за κоментиρање ни сκоκаат ни поентиρаат и митев незнам зошто игρаше цело втоρо со иста постава.
И за κρај чиста десетκа за ФЕМИЛИ најдобаρ игρач на мзт оваа година

Нај слаба натпревар што во животот го имам гледано, ова е МИЗЕРИЈА. И МЗТ и Металац, јојјјј :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Глава ме боли уште од утакмицата, Боби Митев бил задоволен од играта, ЌЕ СЕ УБИЈАМ. Одговорно тврдам дека МЗТ не може послабо од ова, тој задоволен бил. (y)
Natprevarot beshe ochobol !

Не дека се разбирам многу од кошарка и не дека гледам многу,ама морам да ви искометирам :).Онај центарот или крило Лучиќ 100% не го знат од дома дека е кошаркар ,сигурно му има речено дека работи на брод :pos::pos::pos:.Онаква комедија од играч тешко се наоѓа :facepalm:

Не дека се разбирам многу од кошарка и не дека гледам многу,ама морам да ви искометирам :).Онај центарот или крило Лучиќ 100% не го знат од дома дека е кошаркар ,сигурно му има речено дека работи на брод :pos::pos::pos:.Онаква комедија од играч тешко се наоѓа :facepalm:
Greshka si beshe nezamenliv vo vtoroto poluvreme :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom