Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.879
- Поени од реакции
- 21.807
Ми се скина срце сабајле кога добив порака .... бел ден да не види копилето што им го одзеде синот единец. Вечен мир !!!
Фали правда овде. Примитивно или не, подобро е од реалност во која ретардирани имбецили убиваат и осакатуваат луѓе, без страв од последици (пошто истите скоро и да ги нема, или не се соодветни).Ваквиот пристап (крв за крв) обично важи за држави од типот на тунгузија, каде правниот систем е на колапс. а владеачката структура едвај чека за да ископа уште толку „сензационачистички“ вести.
Пак сама си даде одговор на првото прашање.добро еве да речеме дека овој ќе биде така казнет, а што е со сите останати што се тркаат низ градот, сите тие се потенцијални убијци и нив ли да ги бесат? Треба да се крене бунт за ова за да се разбуди свеста кај народот кај родителите на лигушиве па ги стегнат малку пошто полицијата и законодавството ништо не им можат. Исто така треба кај сите тие критични улици да има полициска контрола не една а многу повеќе за да ги контролираат возачите а од дрга страна и пешаците пошто ни тие не се цвеќе за мирисање
Мислам дека не е овој возачот ама не сум сигурна пошто кога го видов, се разминавме буквално, некако беше послаб, поразличен и постар од 20 години изгледаше, го дадоа и на вестите вчера на неколку секунди во црвен џемпер.Видовте на прес24? Мочкото доживеал акутен стресшто не доживеал акутен стрес кога му ја купиле колата, ебате безмозочните.
Цела ноќ од мисли не ги извадив родителите и детево, нит ги знам ни познавам ама срце ми се пара. Вчера видовме се што не чини во државава.[DOUBLEPOST=1416148117][/DOUBLEPOST]Ова е џипот со кој е прегазен дечкото, со совпаѓаат регистрациите. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202625474827060&set=a.1424595063889.2054494.1503130238&type=1 дали овој возел Господ знае. Има слика кај што се фали дека го кренал 200![]()
Не е, позајмен бил џипот, кажаа очевидци, али тешко дека иницијалите се вистински како што кажа Берик.Мислам дека не е овој возачот ама не сум сигурна пошто кога го видов, се разминавме буквално, некако беше послаб, поразличен и постар од 20 години изгледаше, го дадоа и на вестите вчера на неколку секунди во црвен џемпер.
Ај стави директен линк од сликата да ја видиме сите. Заклучена е не се гледа вакаВидовте на прес24? Мочкото доживеал акутен стресшто не доживеал акутен стрес кога му ја купиле колата, ебате безмозочните.
Цела ноќ од мисли не ги извадив родителите и детево, нит ги знам ни познавам ама срце ми се пара. Вчера видовме се што не чини во државава.[DOUBLEPOST=1416148117][/DOUBLEPOST]Ова е џипот со кој е прегазен дечкото, со совпаѓаат регистрациите. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202625474827060&set=a.1424595063889.2054494.1503130238&type=1 ама не е тоа возачот. Има слика кај што се фали дека го кренал 200![]()
Ја отстранил сликата, мувата на капата, https://www.facebook.com/fejzula7/media_set?set=a.1424595063889.2054494.1503130238&type=3Ај стави директен линк од сликата да ја видиме сите. Заклучена е не се гледа вака
Сигурно, кузнај чив син е па сега ќе ги заташкуваат работите, само греота за малото што почина на буквално најлош начин. А не ми е јасно зашто не закочил одма а го влечел околку 60 тина метри? Толку да не може да се изреагира и закочи или па ги утнал педалите. Плус уште нешто не ми е јасно, он возел на втората лента, детево веќе било на улицата како не го видел?Не е, позајмен бил џипот, кажаа очевидци, али тешко дека иницијалите се вистински како што кажа Берик.
а не.Сигурно, кузнај чив син е па сега ќе ги заташкуваат работите, ...
Голема брзина, најверојатно не ни гледал напред кога го удрил, додека се освести и да закочи на таа брина поминуваат 50 метри многу брзо.Сигурно, кузнај чив син е па сега ќе ги заташкуваат работите, само греота за малото што почина на буквално најлош начин. А не ми е јасно зашто не закочил одма а го влечел околку 60 тина метри? Толку да не може да се изреагира и закочи или па ги утнал педалите. Плус уште нешто не ми е јасно, он возел на втората лента, детево веќе било на улицата како не го видел?