- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 198
Додека пишував, и Симплман го објасни истото, ама нека стои.
abe drugar i jas sum vo ista situacija kako tebe,i mene mi pobaraa dop dokument da dostavam vo konzulatot[no seuste nemam odneseno] za da mi odobrat proizhod,no mene mi rekoa deka odnovo treba da se isprakaat dokumentite vo sofia i da se ceka proizhod od DABC,a ne deka e gotov,a ti koga ja imas pocnato procedurata pred kolku vreme go odnese dopolnitelniot dokument i koga ti rekoa deka ke ti stasa proizhodot?[DOUBLEPOST=1415987171][/DOUBLEPOST]abe luge strpenie malce novata vlada pred samo edna nedela pocna so rabota ne moze odma da se sredi neim e niv samo problemot so pasosite imaat i mnogu drugi,toa sto pocnale od klubot da izdavaat potvrdi i za tie bez familija i toa sto drzavnata agencija mu pripadna na partijata na karakacanov za pocetok se pozitivni vesti pa belki vo brzo vreme ka se sredi rabotata i vo pravosudie,site se nadevame na toa.Ne mora i deklaracijata moze samo potvrdata od BKKS mene mi ja prifatija kako dopolnitelen dokument i mi rekoa da se javam nekade okolu nova godina i inaku mi baraja dopolnitelen dokument za da mozam da go zemam proishodot i mi rekoja deka mi e gotov samo nemalo koj da potpise
Vo momento koga nekoj ja zavrse komplet celata procedura do izdavanje na pasosot stoe na krajot toj status.Ili akoima dobieno otkaz sleden status mu e toj.Prepiskata se namira v sqstoqanie, za koe ne se prectavja informaciq. Sto znaci tova nekoj ako znae!!
Ako si odnesel dokument vrnat si nazad u igra.Toa e prvio status so go imame site.Prepiskata e vrnata.na dopolnitena proverka bese taka skoro godina sega pisi prepiskata se namira vo zadolzitelna procedura za soglasvanie so zadolzitelnite institicii mozi nekoj da objasni
Dali odnese dopolnitelni dokumentiPrepiskata e vrnata.na dopolnitena proverka bese taka skoro godina sega pisi prepiskata se namira vo zadolzitelna procedura za soglasvanie so zadolzitelnite institicii mozi nekoj da objasni
DaDali odnese dopolnitelni dokumenti
So dokument dostavi ako ne e tajna?
А што документи однесе ?
Обично значи добиено и подигнато државјанство.[DOUBLEPOST=1415993989][/DOUBLEPOST]Prepiskata se namira v sqstoqanie, za koe ne se prectavja informaciq. Sto znaci tova nekoj ako znae!!
Сега е во фаза на одобрување. За месец-два ќе излезе дека е одобрено.Prepiskata e vrnata.na dopolnitena proverka bese taka skoro godina sega pisi prepiskata se namira vo zadolzitelna procedura za soglasvanie so zadolzitelnite institicii mozi nekoj da objasni