Фан клуб - РК Металург

Па кажи ајде дали чул или не? Никој не ве знае и не му е гајле за вас, најмалку вашата управа што е најтрагично.... "Нема да доаѓаме да навиваме за вас ако ни барате лични карти"...."е ако де, недоаѓајте"....
А вие сироти што очекувавте дека ќе ве молат :pos:[DOUBLEPOST=1415817508][/DOUBLEPOST]
Ти бе спонзоруша си?

да бе, ме откри.

Која величина бе братучед? Која? Што има Вардар направено? Мислиш до пред минатата сезона некој знаеше дека постои? Иди прашај го Чави(тренерот на Барса) дали уопште беше чул за Вардар :pos:

Верувај дека слушнал и од порано бидјеќи Вардар кога играше со Барселона, вие бевте Огномак :D

да бе, ме откри.
Супер, ајт сеа иди на темана за Вардар зашо баш такви како тебе бараат...слушам сите играчи им биле спонзоруши(ама со срце и душа за вардар играле :pos:), може и тебе ќе ти дадат да играш :pipi:

Супер, ајт сеа иди на темана за Вардар зашо баш такви како тебе бараат...слушам сите играчи им биле спонзоруши, може и тебе ќе ти дадат да играш :pipi:

Еј да? Јас па мислев Пиратите се тие што се спонзоруши, ама сум се излажала.

А кој треба да кажува играчи од 15 години? Баш играчи како Мојсо треба да се прашуваат и мило ми е што се прашуваат.
Станиќ не е битен :eek:

Треба да кажува менаџментот. Играчите се менлив фактор. Клубот треба да опстојува со години и децении, а не да опстојува од денес за утре. Старите играчи за една две години ќе се пензионираат. И што после тоа? Клубот ќе пропадне скоро целосно бидејќи си ги избркаа или маргинализираа младите на сметка во бесцелни натпревари да ги играат старците....

Верувај дека слушнал и од порано бидјеќи Вардар кога играше со Барселона, вие бевте Огномак :D
Памтиш кога последен пат игравте во ЛШ пред да се шлепате преку резултатите на Металург? :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1415818129][/DOUBLEPOST]
Треба да кажува менаџментот. Играчите се менлив фактор. Клубот треба да опстојува со години и децении, а не да опстојува од денес за утре. Старите играчи за една две години ќе се пензионираат. И што после тоа? Клубот ќе пропадне скоро целосно бидејќи си ги избркаа или маргинализираа младите на сметка во бесцелни натпревари да ги играат старците....
Старците ги играа сите натпревари ало. Кога играле младите? Нели гледаш дека тоа е прпаганда од управата на клубот. Они си ги избркаа играчите затоа што не ги плаќаа и не им даваа шанса да играат. Како и да е мило ми е ако останат само македонски играчи.[DOUBLEPOST=1415818219][/DOUBLEPOST]
Еј да? Јас па мислев Пиратите се тие што се спонзоруши, ама сум се излажала.
Ама ти уште си тука? Иди си бе таму, они сакаат зајчиња :)

Сум за Вардар, само овие неписмениве негови божемни верни навивачи на форумов ми идат на нерви. Врска немаат што зборат и цело време у гради се маваат ко да кујзнае што се а стално губат од Металург иако имаат вложено 10 пати повеќе пари од нив.
18 Mај, 2014 Oхрид
6 Септември, 2014 Скопје

(неодамнешни):pipi:

Шампионска титула на македонија освоена во директен дуел со руската репрезентација :pipi:
Aбе види вака.. кога и да одам на Вардар-Металург, Металург го јаделе.
Читајќи те тебе добив желба на сите наредни нивни дуели да одам :)

Тешки комплекси те мавнале, за жалење си дефинитвно нема веќе нормална дискусија тука.
Aбе види вака.. кога и да одам на Вардар-Металург, Металург го јаделе.
Читајќи те тебе добив желба на сите наредни нивни дуели да одам :)
Кој е вистинскиот шампион на македонија?
Металург е вистинскиот шампион на македонија!
:vozbud:
Очигледно единствен начин да дојдете до титулата е ако Металург се распадне, ништо чудно што и толку се радувате.

ај прекинете глупости да пишувате.

@темата,
нормално е да си одат странците - гледаат дека се поремети се
што да прави циндрич? червар го собра - изигра и сега патриотите се против червар.
најпаметно е да не се меша и да си отиде.
Сличен муабет ќе биде и со другите

Само да немаше притисок минчо ќе ги гледавме на кеј сите...

Која величина бе братучед? Која? Што има Вардар направено? Мислиш до пред минатата сезона некој знаеше дека постои? Иди прашај го Чави(тренерот на Барса) дали уопште беше чул за Вардар :pos:
Ммм дада, исто ко пред Минчо некој имаше слушнато за Металург...:pos:

Кој е вистинскиот шампион на македонија?
Металург е вистинскиот шампион на македонија!
:vozbud:
Очигледно единствен начин да дојдете до титулата е ако Металург се распадне, ништо чудно што и толку се радувате.

@LetMeSea добредојде назад. (иако знаевме уште од порано)

Бо бо бо (шо би рекле битолчани) што небулози се изнакажа последниве 3-4 страни, од ракометни принципи треба да ти забранат да пишуваш на подфорумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom