Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
na bit pazar ,ima dobra tezga pred da vlezesh vo pazarot na samiot polukrug ,mnogu se dobri

Има продавница за спортска опрема Salomon во Скопје, и ако има каде е лоцирана?
Таа во ГТЦ колку што ме држи памет ја затворија.:cautious:

некој да не знае каде има соленоиди (електромагнетни вентили) низ скопјево? Посебно некоја веб страна ако има супер ќе е :)

Нема продавница.Сега саломон опрема имаш во интерспорт

Имаш и по некој модел во аутлетите кај СРЦБТ

Ако има некој од Битола, да ми помогне каде поточно се наоѓа Архивот во Битола/

Ми треба квалитетна заштитна мрежа како онаа за миленици, но да биди со поситен плет. Некој да видел такво нешто? Ептен би ми помогнал :)

Ми треба квалитетна заштитна мрежа како онаа за миленици, но да биди со поситен плет. Некој да видел такво нешто? Ептен би ми помогнал :)
Чекај, за каква мрежа прашуваш, за корпа за на устата или за некаква ограда?

Како за на вратите што се става.
Од оние комарниците? Најлон или метал? Ако е таква провери во продавници за алати и слична опрема, а можеш и во некоја за врати и прозорци да провериш.

Од оние комарниците? Најлон или метал? Ако е таква провери во продавници за алати и слична опрема, а можеш и во некоја за врати и прозорци да провериш.

Така нешто, но да не е метално пошто ако се превитка се прават како бранови т.е останува прецвикано. Идеално би било од фиберглас. Ќе проверам во продавници за надворешна дограма, а подобро би било да се најде кај продаваат само мрежа (од квадрат).

Каде можам да најдам контактни леќи во боја за ефтини пари, да биат под 1,000?:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom