Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Знаеш ли некое место не по страниците оти тоа многу време е за една маска :)
Незнам, не сум заинтересиран многу за продавници за телефони, а и ако ти кажам, ќе ти кажам некоја од Неготино (иако и од тука незнам):).[DOUBLEPOST=1415496466][/DOUBLEPOST]
Ми требаат полици за книги. Нешто што би можела сама да го монтирам на ѕид.
Набави си иверки од некоја продавница за кревети/регали или пак некое добро масовно дрво (како летви) од некој НЕГОТИНСКИ тишлер ;) и треба многу малку работа и алати за составување (штрафцигер или пиштол, метро, 50-60 саморезни штрафови и искусна рака).

Zemi i od tie za strafovi plasticnite. Prvo plasticnite rokni gi u dupkata pa zastrafi gi policite. Pojke ke ti izdrzat :)

Дечки кај можам да најдам низ скопјево да изпринтам слика на шолја за поклон, пишав на www.srekja.mk али една недела ми немат одговорено, а веке се ближи денот ... :)
Имало попуст за печатење на шоља на групер, моментално е завршен, ама можеш да видиш од каде е. :D
http://grouper.mk/skopje/deal/gaia-fotografija-na-keramichka-chasha
И овдека имаш исто така. Ама пишува дека вршат нарачки, така што не знам како иде тоа, за колку време и дали се наплаќа доставата. :D
http://www.fotopodaroci.mk/index.php/2014-08-20-20-24-12/2014-08-21-19-18-53

@blue ladybug леле ке те опраат овие, првион со саморезни ти вика дрво да бушиш другиов пластични штрафови :гик:
не по твоја вина ке ти се изнасмејат кога ке побараш пластични штрафови :ROFLMAO:
за да не биде така ти ке му речеш чичко дај ми типли и штрафови е сеа ако има голема тежина на полиците нормално е поголеми да земеш, 6ка би било во ред :cool:

@blue ladybug леле ке те опраат овие, првион со саморезни ти вика дрво да бушиш другиов пластични штрафови :гик:
не по твоја вина ке ти се изнасмејат кога ке побараш пластични штрафови :ROFLMAO:
за да не биде така ти ке му речеш чичко дај ми типли и штрафови е сеа ако има голема тежина на полиците нормално е поголеми да земеш, 6ка би било во ред :cool:
Чичко, чичко фала. :pipi:
Да за поголема тежина ќе ми треба.

Чичко, чичко фала. :pipi:
Да за поголема тежина ќе ми треба.
а бе каков чичко под 30 сум :гик:
ти дадоа убава идеја за во Бриколаж да побараш па прашај ги таму и за типли сигурно ке ти најдат соодветни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom