Знаеш ли некое место не по страниците оти тоа многу време е за една маскаНа алиекспрес, најефтино, за 3 (максимум месец) недели стигнува...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш ли некое место не по страниците оти тоа многу време е за една маскаНа алиекспрес, најефтино, за 3 (максимум месец) недели стигнува...
Во логинг има http://www.loging.mk/2136/BrowseProductsKade mozam da najdam anti-static rakavici?
Незнам, не сум заинтересиран многу за продавници за телефони, а и ако ти кажам, ќе ти кажам некоја од Неготино (иако и од тука незнам)Знаеш ли некое место не по страниците оти тоа многу време е за една маска![]()
Набави си иверки од некоја продавница за кревети/регали или пак некое добро масовно дрво (како летви) од некој НЕГОТИНСКИ тишлерМи требаат полици за книги. Нешто што би можела сама да го монтирам на ѕид.
имаш готови во бриколажМи требаат полици за книги. Нешто што би можела сама да го монтирам на ѕид.
сс што ќе го дупиш ѕидот разбираш?Ми требаат полици за книги. Нешто што би можела сама да го монтирам на ѕид.
Со карфија и чекан.сс што ќе го дупиш ѕидот разбираш?
Имало попуст за печатење на шоља на групер, моментално е завршен, ама можеш да видиш од каде е.Дечки кај можам да најдам низ скопјево да изпринтам слика на шолја за поклон, пишав на www.srekja.mk али една недела ми немат одговорено, а веке се ближи денот ...![]()
Чичко, чичко фала.@blue ladybug леле ке те опраат овие, првион со саморезни ти вика дрво да бушиш другиов пластични штрафови
не по твоја вина ке ти се изнасмејат кога ке побараш пластични штрафови
за да не биде така ти ке му речеш чичко дај ми типли и штрафови е сеа ако има голема тежина на полиците нормално е поголеми да земеш, 6ка би било во ред![]()
а бе каков чичко под 30 сумЧичко, чичко фала.
Да за поголема тежина ќе ми треба.
И тие се викаат ,,типли''.Zemi i od tie za strafovi plasticnite. Prvo plasticnite rokni gi u dupkata pa zastrafi gi policite. Pojke ke ti izdrzat![]()
Е добро деИ тие се викаат ,,типли''.