Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки...во среда ми е роденден...денот ми е резервиран за најблиските..ручек со семејството..сестрата со внучињата... Вечерта сакам да ја поминам со дечко ми..се мислам за место..сакам да е онака...поопуштено..да нема мн галама...се мислам на венето во сити мол,на мартини во лептокарија или пак едноставно едно ноќевање а матка (последново е супер..само што дечко мо е на работа во четвртокот :( )
Друга причина...другарките..ете нив дома би ги викнала во петок или сабота...онака на кафе муабет пошто не сум човек парти мејкер...за жал...кажете вие како да си го прославам мојот 23 роденден...сите идеи се добредојден

Дечки...во среда ми е роденден...денот ми е резервиран за најблиските..ручек со семејството..сестрата со внучињата... Вечерта сакам да ја поминам со дечко ми..се мислам за место..сакам да е онака...поопуштено..да нема мн галама...се мислам на венето во сити мол,на мартини во лептокарија или пак едноставно едно ноќевање а матка (последново е супер..само што дечко мо е на работа во четвртокот :( )
Друга причина...другарките..ете нив дома би ги викнала во петок или сабота...онака на кафе муабет пошто не сум човек парти мејкер...за жал...кажете вие како да си го прославам мојот 23 роденден...сите идеи се добредојден
Со родитечите, сестра ти, внучињата.... можеш да отидеш во некој ресторан на вечера......... предлог……. Национал, Домини....:)

Во четвртокот однеси ги другарките во некој кафич, почасти ги......, за дома да не ги збираш, па да купуваш торта, кафиња да вариш:)

Е петокот и саботата остај ги за со дечко ти........ отидете на ноќевање на Матка:)

Успат...

Среќен роденден:)

Прочитав неколку теми за плински боци за домакинство (10 - 30 литри) ама нигде не прочитав кај може да се купат, шубе ми е да зимам од пазар3/реклама5...

Прочитав неколку теми за плински боци за домакинство (10 - 30 литри) ама нигде не прочитав кај може да се купат, шубе ми е да зимам од пазар3/реклама5...
Во МакПетрол. Не знам која е цената на боцата, али не верувам дека е под 2000 само боца, плус плинот. Ваљда околу 3000 ќе ти испадне. Но тоа е еднократен трошок, после тоа само си ја полниш боцата од ........ кај сакаш, освен Макпетрол. Они не полнат боци, него идеш и ја заменуваш.

Добар СПА центар некој да препорача? Сакам да подремам во сауна ама не знам кои се добри и како стојат цениве во Скопје.

Добар СПА центар некој да препорача? Сакам да подремам во сауна ама не знам кои се добри и како стојат цениве во Скопје.
Гранд плаза у тафталиџе. Не знам колку е добар, ама нон стоп има луѓе. Мислам оти е 300 дневно, а имаш и месечни цени.

Ако се јавите во некоја амбасада ( швајцарска конкретно) на кој јазик ви зборат? Смешно е али да знсм што да очекувам..македонски, швајцарски(германски,франц и италјански им се официјални) или пак англиски?
Меил ако сакам да пратам да биде на македонски?

Уфф леле...

najdobrata firma e NAS ,na patot za dracevo ,vo dvorot na staklara ,potocno sproti vlezot na ohis ,se imash tamu i boci ,i plin ,i plin za avtomobili ,po super ceni ,sekakvi plinski aparati ,imashe i dostava do vashiot dom (sega neznam dali seushte imaat dostava do domot )moze i tel. da ti dadam vo pp ,jas se od tamu zemam i sum mnogu zadovolna .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom