Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
5 на полувреме, 6 за помалку од четвртина..како бе не идат нападите преку Најт у Милвоки ? :D

Ќе стигне лесно до 17 поени :) Бар нема само Чикаго да те бутне ако ти е утеха :D
Да тепаше Чикаго ќе чекав Мемфис 2ка, Најт минус и Рендолф плус. Рендолф влезе плус на 3 мин до крај, и замисли што ќе се десеше... Води Мемфис 2 разлика и 8 секунди до крај, Најт ја фаќа и ја решава утакмицата со фаул кош. :pos: Најт искача минус а Мемфис губи. :pos:

Мојата женска интуиција ми вели дека редно е Дотрмунд да тепа. Ги пишав веќе, ако не пак ќе плачам на темава.:D Уствари сега гледам дека си имало соодветна тема за поплаки.
Штом веќе си го уплатила нека е со среќа што да кажам друго :)

П.С Не верувам дека има поголем малер последнава недела од мене, 4 тикети ги изгубив за влакно, во вторникот само Арсенал 1 ме фрли за 6,400 денари, во средата Челзи 3+ ме фрли за 18,700 денари, во четвртокот Феенорд 3+ ме фрли за 15,400 денари и синоќа (сабота навечер) ме фрли само Селта Виго 1 за 12,600 денари и после не сум бил малер, за влакно ми бегаат парите од раце :mad:[DOUBLEPOST=1415507961][/DOUBLEPOST]Луѓе ќе играм еден луд тикет за денес на голем влог, ќе ставам слика во текот на денот :)

Последно уредено:
Igram hokej da osvojat 1/3 i ne osvojuvaat niedna.:pos:(Minnesota)
1.42 najmaliot koeficient i samo taa.:(

Јас ќе ја пробам Леванте 2, затоа што голем дел од утакмиците во 12 во недела излегуваат 2.
E сега, Севиља сигурно дава гол, така да 2 и гг 21.00 :icon_mrgr:

Е вака сега... синоќа ме заеба Селта, да беше Т1 сега ќе се бранев за 19 000, али тоа е она кога си викаш, абе Барса ги тепаа сигурно ќе ги згазат овие...топки, ништо. Денес имам неколку онака што ги осеќам како сигурни :D

Арсенал ГГ3+
Волсбург Т1
Лион 1
Лацио 2
Рома 1
Јувентус 1иТ1

И би ја пробал Севиља 2у1....чисто онака некое чуство !!! Ма да Севиља би ја додал тука горе како сигурен 1.

Премногу натпревари другар. За толку мал коеф. не ти се исплаќа да пратиш 7 натпревари, ма колку и лесни да излгедаат типовите. Лош начин на игра е тоа. Не сакам да ти се правам паметен, ама има попаметен начин во спортската да се инвестираат 1000 денари.
Во право си да знаеш .. секогаш кога играм на 1000 денари никад не сум фатил.. и тоа е поради лошиот начин на играње знам... али еве незз шо да ставам на 1000..

ЦСКА ќе му ја дупне глаата на Динамо!

Мене па ептен на 1 ме влече.Толку се очекуваше од овие Динамо сезонава и сеуште мислам дека немаат ниедно дерби добиено.Денес мораат,а и таман ќе им дојде дуелот против ЦСКА кој изиграа претежок меч со Сити.

Ево ја што пишав за денес. И ова ако го изгубам паузирам барем два викенда.
Capture.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom