-x-
punished
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 1.191
- Поени од реакции
- 837
Kje tepaat ovaa Dortmund 2-1, osekjam. You've been blessed!Мојата женска интуиција ми вели дека редно е Дотрмунд да тепа. Ги пишав веќе, ако не пак ќе плачам на темава.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kje tepaat ovaa Dortmund 2-1, osekjam. You've been blessed!Мојата женска интуиција ми вели дека редно е Дотрмунд да тепа. Ги пишав веќе, ако не пак ќе плачам на темава.![]()
Да тепаше Чикаго ќе чекав Мемфис 2ка, Најт минус и Рендолф плус. Рендолф влезе плус на 3 мин до крај, и замисли што ќе се десеше... Води Мемфис 2 разлика и 8 секунди до крај, Најт ја фаќа и ја решава утакмицата со фаул кош.5 на полувреме, 6 за помалку од четвртина..како бе не идат нападите преку Најт у Милвоки ?
Ќе стигне лесно до 17 поениБар нема само Чикаго да те бутне ако ти е утеха
![]()
Штом веќе си го уплатила нека е со среќа што да кажам другоМојата женска интуиција ми вели дека редно е Дотрмунд да тепа. Ги пишав веќе, ако не пак ќе плачам на темава.Уствари сега гледам дека си имало соодветна тема за поплаки.
Би требало да е 1. Тетекс се дрваnekoj od poznavacive na MK liga dali Turnovo-Teteks 1 e zicer?
0-2 некако најсигурнаhttp://www.rezultati.com/utakmica/fHj9sXn4/#omjer;overall
И сега што да ја играш?На ред е Платаниас да тепа или па тој што игра дома тепа или точен 2:0
Во право си да знаеш .. секогаш кога играм на 1000 денари никад не сум фатил.. и тоа е поради лошиот начин на играње знам... али еве незз шо да ставам на 1000..Премногу натпревари другар. За толку мал коеф. не ти се исплаќа да пратиш 7 натпревари, ма колку и лесни да излгедаат типовите. Лош начин на игра е тоа. Не сакам да ти се правам паметен, ама има попаметен начин во спортската да се инвестираат 1000 денари.
ЦСКА ќе му ја дупне глаата на Динамо!