Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пo игриве нa МекНер гледaм светлa иднинa зa негo вo тимoт. Гo имa пoтенцијaлoт дa биде нoсител вo oдбрaнaтa и oчекувaм тoa дa се случи. Зaеднo сo Џoнс и Блекет се иднинaтa вo дефaнивниoт ред и бaш рaди детевo штo дoби шaнсa и пoкaжувa предoбри игри и смиренoст зa негoви гoдини не ми е кривo штo не дoјде некoј друг стoпер кoј вo вaквa ситуaцијa би му земaл минутaжa. Дoсегa ми имa oстaвенo нaјдoбaр впечaтoк oд сите вo дефaнзивaтa.

Многу тешко е да импресионираш со ваква одбрана. :ROFLMAO:

Иако има ситни грешки, го заборави Агуеро во мечот со Сити, денес никаква комуникација со Блинд.
Али детето има огромен потенцијал, и нека биде здрав само.

Вилсон ме изненадува со повлекувањето напред, и брзината што ја има.

И не заебавајте само Руни трча од цела екипа него не го бивало. Најборбен од сите.
Сериозен си со коментаров? :) Денеска ако некои заслужија добри оцени тоа беа МекНер, Керик и Шо плус Мата, сите други беа очајни. Руни може да трча колку сака ама денеска беше ужас како и сите други, сакаше пас да направи со судијата. Катастрофа беа сите искрено ама важно победивме зошто игравме добро на неколку меча сезонава и на крај нерешено. Треба да се подобриме, овие две недели нека се вратат некои од повредените играчи и прва гостинска победа со Арсенал да биде.

Хуан Мата им пресуди на „Орлите“ во тешката победа на Олд Трафорд

Коментарите за Јанузај се смешни, лошо играше денеска ама човекот игра со второ крило, Валенсија кој не знае да се постави во одбрана и во напад цело време си сметаа еден на друг.

B18QffjIMAA_2ut.jpg

Just seen Falcao, he said he will be back for Arsenal game too! #Mufc

Told you so, намерно го направија ова за да не игра за Колумбија

Сериозен си со коментаров? :) Денеска ако некои заслужија добри оцени тоа беа МекНер, Керик и Шо плус Мата, сите други беа очајни. Руни може да трча колку сака ама денеска беше ужас како и сите други, сакаше пас да направи со судијата. Катастрофа беа сите искрено ама важно победивме зошто игравме добро на неколку меча сезонава и на крај нерешено. Треба да се подобриме, овие две недели нека се вратат некои од повредените играчи и прва гостинска победа со Арсенал да биде.
Не знам, Руни згреши некој пас и беше очаен во реализацијата. Ама според мене беше најарен во средина, играше со најмногу енергија, он ја движеше играта, ги поврзуваше одбраната и нападот. И да не заборавиме, не игра на неговата природна позиција. Вечното оправдување за Велбек. Да не беше Руни ќе бевме целосно некреативни, страшно копачка екипа. За Јанузај јас "јадам гомна" веќе оддамна, некаде од Март месец, не правам муабет само за мечов. :)

Ди Марија на шала на смеа запиша уште една асистенција. :D

со Барнли јас не жалам, мртвила бевме, си го заслужија бодот дечките, али Лестерон мора на ОТ 10 да прими

B18QffjIMAA_2ut.jpg

Just seen Falcao, he said he will be back for Arsenal game too! #Mufc

Told you so, намерно го направија ова за да не игра за Колумбија
Ова исто коа бев ја на аеродром заедно со вуди и ми кажа дека ке го купи CAAROT!!???

смеење ќе е Мојс ако срине некој од големциве во Лига :D будало, не се зезај, се совпаѓа ова со пишувањата во Колумбија дека не го пуштаат.

Само што прочитав добро мислење на фан на што се должи оваа намалена ефикасност во офанзива. Од мечот со ВБА па натака, Ван Гал е на старата добра "од двете зла помалото", дали добра офанзива ама да не шиба кој сака или на сметка на офанзивата со Фелаини во тим да ја штити одбраната со корпулентен човек повеќе. Така да може и тоа да е фактор што Ерера е на клупа а Ди Марија нема фри роам како на почетокот, што држи вода, а тоа што Робин се понаша пред гол како Subday League шпиц е уште еден проблем повеќе.

Можеа против Сити да го играат, а да го одмараат против факинг Кристал Палас, као демек, "повреден" е.

Јес дека овие од Колумбија немаат памет и го играат по 80 минути, а ние го пазиме, да не игра повеќе од 60 минути.

Можеа против Сити да го играат, а да го одмараат против факинг Кристал Палас, као демек, "повреден" е.

Јес дека овие од Колумбија немаат памет и го играат по 80 минути, а ние го пазиме, да не игра повеќе од 60 минути.
Па тоа, без осет се. И во Америка кога играа сакаа стартер да е а ден пред тоа потпиша за нас. Фергусон имаше добар лек за таквите што не водеа сметка за играчите, им ги переше мозоците да се повлечат :D Сколс, Видиќ, Фердинанд, Гери, еден куп примери. Мислам дека е редно време Ван Гал да зборува со Робин за да се повлече од Холандија. Тешко дека во блиска иднина Холандија ќе го повтори успехот од СП летово.

Оф оф оф, свршување на Шо во MOTD.

Гледајте со кого го споредија :love:

Ја гледам табелата и сеуште не ми се верува дека од факинг Барнли и Лестер изгубивме 5 бода. :facepalm:

Биди среќен што денес земавме 3 бода. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1415495531][/DOUBLEPOST]Шо ќе биде најдобар бек во светот за некоја година, само нека стојат настрана повредите. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom