Бодибилдинг суплементи

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Има некој информација каде да се обратам за нестигање на интернет порачка веќе 2 месеци? Бев во пошта велат ништо нема..

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
[quoe="sajSiGa, post: 6933450, member: 21565"]Има некој информација каде да се обратам за нестигање на интернет порачка веќе 2 месеци? Бев во пошта велат ништо нема..[/quote]
Ako Imas tracking number moze da ja baras po toj broj.
Ako ne moze I da ja ukral nekoj.
Wednostavno da ne ti stinge voopsto.
Se slucuva I toa:(

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Има некој информација каде да се обратам за нестигање на интернет порачка веќе 2 месеци? Бев во пошта велат ништо нема..
Со нашиве тука друже ако немаш врски од внатре вистината нема да ја дознаеш НИКАД. Мој совет, да пријавиш од сајтот каде што си нарачал дека пратката не ти е стигната, и по можност да ти рефундираат, или пак, да ти пратат уште еднашка.

Досега милион пратки ми имаат стигнато, и како за сефте, пред 1 недела беше првата пратка што некој си ја џапнал од кога стигнала во Македонија :) Тракинг бројот застана на Macedonian Airport, па најверојатно некој си се почастил. На други форуми имам читано, и верувај дека ова е многу почесто него ли во мојов случај 1000 со 1.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
А од каде и какви суплементи порачувате?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Знае некој каде да се побара доброо мултивитаминче за спортисти?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
http://en.olimp-labs.com/pdf.php?idp=187
што ке кажеш за составот, и јас барам да земам некои мултивитамини
Овој е доста слаб скоро сите елементи се на 100% од RDA ист е како било кој ефтин мултивитамин од аптека, јас го земав овој Healthy Mega има одличен состав мање-више (погледни ги дозите колку од RDA се) само сакам да го менувам за некој со поефтина алтернатива.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Овој е доста слаб скоро сите елементи се на 100% од RDA ист е како било кој ефтин мултивитамин од аптека, јас го земав овој Healthy Mega има одличен состав мање-више (погледни ги дозите колку од RDA се) само сакам да го менувам за некој со поефтина алтернатива.
од каде и што пари, и ова најдоле што пишува за манганес точно ли е

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
од каде и што пари, и ова најдоле што пишува за манганес точно ли е
Манган е тоа. Ако претеруваш со други изори на манган тогаш да, ама кај нас кој редовно јаде морски плодови и јаткасти во големи количини (над 200-300гр дневно), вака е безопасно особено затоа што има само 2мг, а до 11мг дневно се толерира. Инаку како елемент е неопходен за правилно функционирање на метаболизмот, во обработка на ЈХ, протеини масти и создавање на колаген (кожа, слузници коса и сл).
Мултивитаминот е од HealthAid за активни особи и го зедов 950ден/30таб во аптека.

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
Манган е тоа. Ако претеруваш со други изори на манган тогаш да, ама кај нас кој редовно јаде морски плодови и јаткасти во големи количини (над 200-300гр дневно), вака е безопасно особено затоа што има само 2мг, а до 11мг дневно се толерира. Инаку како елемент е неопходен за правилно функционирање на метаболизмот, во обработка на ЈХ, протеини масти и создавање на колаген (кожа, слузници коса и сл).
Мултивитаминот е од HealthAid за активни особи и го зедов 950ден/30таб во аптека.
Mislam deka sporedbeno po sostavot na dvata vitamina treba da se primeti isto deka vitamin plus e proizvodstvo od albion fabrikata koj e edinstvena vo svet po proizvoddtvo na minerali I vitamini vo chelate forma sto znaci sekoja vrednost dadena e 100% iskoristliva vo organizam.
Ako ne ti e jasno vidi na yu tube chelate form of vitamins and minerals.
I ovoj e 350 denari 30 tableti no 100% aktivni I resorblivi vo kletka. Cisto za sporedba ;)
.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Mislam deka sporedbeno po sostavot na dvata vitamina treba da se primeti isto deka vitamin plus e proizvodstvo od albion fabrikata koj e edinstvena vo svet po proizvoddtvo na minerali I vitamini vo chelate forma sto znaci sekoja vrednost dadena e 100% iskoristliva vo organizam.
Ako ne ti e jasno vidi na yu tube chelate form of vitamins and minerals.
I ovoj e 350 denari 30 tableti no 100% aktivni I resorblivi vo kletka. Cisto za sporedba ;)
.
Да знам што значи хелирани, можеби ќе ги пробам откако ги завршам овие. Од HealthAid досега сум задоволен како фирма од повеќето нивни продукти што ги имам пробано, исто и од витаминов сум задоволен особено зошто е со пролонгирано ослободување на хидросолубилните витамини.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
http://www.kupujemprodajem.com/MassFusion-7-26kg-sejker-Nutrabolics-15769883-oglas.htm?filter_id=728869
Да знам што значи хелирани, можеби ќе ги пробам откако ги завршам овие. Од HealthAid досега сум задоволен како фирма од повеќето нивни продукти што ги имам пробано, исто и од витаминов сум задоволен особено зошто е со пролонгирано ослободување на хидросолубилните витамини.
http://www.kupujemprodajem.com/MENS-ULTRA-MULTI-DAILY-120caps-Twinlab-16838618-oglas.htm?filter_id=352

еве ти од србија дирекно, види на страната расчепкај ако ти се свиѓа нешто пиши ми во порака ќе ти дадам профил од еден сограњанин твој што носи од странава (ако не се лажам кумановец си :) )
плус 5 евра мислам дига на цените на гејнерите и протеините али ќе се договориш

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Зашо не земеш нешо вакво, и да пиеш поголема доза, наместо едно 2 или 3 да речеме у денот?

001

Член од
30 јули 2014
Мислења
52
Поени од реакции
2
Зошто на шумливите таблети пишува 1 до 2 на ден а немаат ништо специјално?

Kajgana Shop

На врв Bottom