Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj sa pominuva od zheleznichka da odeme zaedno?
Абе брат, не е тешко да го најдеш од Железничка чим идеш, по булевар си цепаш и место да продужиш право, само ја фаќаш кривината за десно и си продужуваш право по неа.
Еве ти и графички приказ :D
5OGczgZ.jpg

Ако ептен неможеш да се снајдеш еве нека каже некој дали иде од Железничка. :)

@KembaW Ќе дојдеш бе педерче? :D Ајде батали тоа книгата, знаеш дека ништо не те исполнува како тоа да му клизнеш на некој, да го однесеш надвор од балон. :coffee:

Абе брат, не е тешко да го најдеш од Железничка чим идеш, по булевар си цепаш и место да продужиш право, само ја фаќаш кривината за десно и си продужуваш право по неа.
Еве ти и графички приказ :D
Прегледај го приврзокот 106433

Ако ептен неможеш да се снајдеш еве нека каже некој дали иде од Железничка. :)

@KembaW Ќе дојдеш бе педерче? :D Ајде батали тоа книгата, знаеш дека ништо не те исполнува како тоа да му клизнеш на некој, да го однесеш надвор од балон. :coffee:
Таму и помислив оти е, ама не сум од Скопје, па да си прашам. [emoji3]

Izgleda jas sum edinstven amater utre...ama neli bitno da se druzime

Еј, немој да заебал некој утре :)
Често се дешава на форумов коа ќе се собереме, да нема еден и да рече, еј па не се договоривме за сигурно бе :cautious:

Значи сигурно е! Утре играме фудбал. :D

Глејте да дојдете барем 10 минути порано, да можеме одма да се поделиме и одма да почнеме.

Нека дојде и KembaW за сваки случај :D

Еј кој не е сигурен за теренот кај е или што било друго нека ми пише ПП, ќе му дадам бројче, па ако нешто има нека ѕвони

@KembaW Ај спасувај ситуација :)[DOUBLEPOST=1415540109][/DOUBLEPOST]Ај некој ако има број од Кемба нека му се јави да го праша дали ќе доаѓа сигурно, ако не да земам јас друг играч. И Кавагучи сега ми се јави, и он рече дека има другарче, така да не е проблем, само нека каже Кемба прво, форумџии имаат предност нормално :D

Сепак пола термин без еден играч не е малку, коа ќе дојде Мичо ќе се мењавате, не е страшно. :)

Последно уредено:
Ouuuu....tesko...se dogovoriv za ucenje so kolegi...ve vidov 12 vikam da ne praam guzvi...od 5?

@KembaW Ај спасувај ситуација :)[DOUBLEPOST=1415540109][/DOUBLEPOST]Ај некој ако има број од Кемба нека му се јави да го праша дали ќе доаѓа сигурно, ако не да земам јас друг играч. И Кавагучи сега ми се јави, и он рече дека има другарче, така да не е проблем, само нека каже Кемба прво, форумџии имаат предност нормално :D

Сепак пола термин без еден играч не е малку, коа ќе дојде Мичо ќе се мењавате, не е страшно. :)
Струмица експрес ја укинаке линијата од 1 саат па затоа ќе каснам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom