Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле кога видов дека си постирала на темава срце ми застана, викам ми ја затвори и оваа тема....Од темава научив оти за ЛСД-то имало препорачана дозволена доза.![]()
Дечко , не знам дали си пробал ти од овие работиве и не знам зошто толку ги форсираш. Очигледно не си свесен каков пекол од животот можат да ти направат.Леле кога видов дека си постирала на темава срце ми застана, викам ми ја затвори и оваа тема....
На интернет има секакви глупости, меѓу народов се шират уште поголеми глупости, затоа јас кажувам дека личното искуство е единствена мерка дали нешто е добро или лошо. Тие што пробале и имаат искуство многу добро ќе знаат што чини а што нечини. Кога веќе си сигурен дека дрогите се полоши од алкохолот тогаш објасни зошто? На темава освен многу неточни информации, бабини деветини, стравови, и рекла казала муабети никој не ја објасни разликата меѓу алкохолот и дрогата. Јас тврдам дека таква разлика нема! Се е до човекот и дозата. По незнам кој пат ќе кажам дека луѓе кои се психички нестабилни лошо ќе завршат во животот дали на алкохол, дали на дрога дали на коцка или ќе си патат од некоја жена. Болка само за нив позната, длабоко во нивната напатена душа, за нив нема излез, тие од старт и до самиот крај ќе си патат. Правење на слика за дрогите врз основа на такви луѓе е погрешно и неточно. Овој твој пост е класичен пример за ширење на страв врз основа на неточни информации и во повеќето случаи ќе вроди со плод, децата ќе се плашат од бабарога. Малку се тие храбрите кои ќе пробат и ќе видат дека цел свој живот живееле во лага, малку се таквите како NeoДечко , не знам дали си пробал ти од овие работиве и не знам зошто толку ги форсираш. Очигледно не си свесен каков пекол од животот можат да ти направат.
Изгледа ниту си пробал , ниту си гледал како некој твој близок тотално ќе се уништит од овие срања(зборвам за екстази , дека ти ги спомна). Не е се како шо пишит на интернетов , во пракса во реалниот живот е малку поинаку. Секако то зависит најмногу од самиот човекот. Све е чкарт роба овде, низок квалитет.
Тој шо е послаб карактер , психички нестабилен , ако заглавит во ваквите води , тешко него. Шансите да се вратит назад се многу мали.
И алкохолот е многу штетен , не го негирам то. Ама ова е нешто поинакво и до утре ќе се убедвиме на темава , џабе е.
Не се експериметират со дрогиве , али ево на пример ако некој се одлучит(шо не е ич убо ) , требит многу да пазит!
Ако си земал , земаш или ќе земаш од овие работи , сам ќе си осетиш на твоја кожа. Само гледај да не е касно , добронамерно ти го кажвам ова и ништо лично немам против тебе.
Твој живот - твој избор.
Дечко , не знам дали си пробал ти од овие работиве и не знам зошто толку ги форсираш. Очигледно не си свесен каков пекол од животот можат да ти направат.
Изгледа ниту си пробал , ниту си гледал како некој твој близок тотално ќе се уништит од овие срања(зборвам за екстази , дека ти ги спомна). Не е се како шо пишит на интернетов , во пракса во реалниот живот е малку поинаку. Секако то зависит најмногу од самиот човекот. Све е чкарт роба овде, низок квалитет.
Тој шо е послаб карактер , психички нестабилен , ако заглавит во ваквите води , тешко него. Шансите да се вратит назад се многу мали.
И алкохолот е многу штетен , не го негирам то. Ама ова е нешто поинакво и до утре ќе се убедвиме на темава , џабе е.
Не се експериметират со дрогиве , али ево на пример ако некој се одлучит(шо не е ич убо ) , требит многу да пазит!
Znaes i ti si u pravo so tancov
Ако си земал , земаш или ќе земаш од овие работи , сам ќе си осетиш на твоја кожа. Само гледај да не е касно , добронамерно ти го кажвам ова и ништо лично немам против тебе.
Твој живот - твој избор.
Хмм... Пази што правиш (освен ако не си божји човек). Има луѓе исто така гледале светлина, ама не се вратиле пак на овој свет.Имам одлично искуство со дрогите ме отворија кон нов свет имам видено светлина .[DOUBLEPOST=1415389467][/DOUBLEPOST]
И Боки 13 го отворија кон нов светИмам одлично искуство со дрогите ме отворија кон нов свет имам видено светлина .[DOUBLEPOST=1415389467][/DOUBLEPOST]
Хмм... Пази што правиш (освен ако не си божји човек). Има луѓе исто така гледале светлина, ама не се вратиле пак на овој свет.
И Боки 13 го отворија кон нов свет
Zasto da se zabrani? Vie ako ne piete i nie ne treba? Znaes kolku e zdravo crvenoto vino za krvta?Легален е затоа што и поповите пијат, нели.
Би сакал да се забрани целосно, мило ми е што има ограничувања моментално.
Грозјето ја има истата состојка која ја има и во виното, така да многу поздраво ти е да си јадеш грозје.Zasto da se zabrani? Vie ako ne piete i nie ne treba? Znaes kolku e zdravo crvenoto vino za krvta?
Девојка испијанета со вино и девојка што изела пола кило грозје, не е исто.Грозјето ја има истата состојка која ја има и во виното, така да многу поздраво ти е да си јадеш грозје.