Масажа или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата mili1980
  • Време на започнување Време на започнување
Голичка , на кој дијалект му иде ?
Голицка мислам дека беше на охридски, не сум сигурна.
Вода може, а шеќер никако, лошо искуство имаме со шеќерот, еднаш пак така дома кај неа имавме долга игра, се јавија нејзините дека ќе си доаѓаат дома баш кога завршивме со играта, а и ни кажаа да ставиме кафе. Кога си дојдоа, ја пратија до кујната да земи шеќер, во тој момент јас рипнав по шеќер бидејќи неможеше да оди, се гледаше пред тоа кога стана да го вари кафето... Баш пред некој ден ме потсети на тој момент и посака пак така, па и велам дека ако се пружи прилика, не одбивам...
Шинуеш братче од ебење. Изгледа ова твојава и патерици си носи во ташна.

Голицка мислам дека беше на охридски, не сум сигурна.

Шинуеш братче од ебење. Изгледа ова твојава и патерици си носи во ташна.
Не многу често, се гледаме на неделата по еднаш, ама квалитетно си правиме ќеиф.

Ајде знаеме помоќни сте од Кико ринглата.

Јас викам дека масажата е подобра од оргазмот!
Али ја би и двете.[DOUBLEPOST=1415372336][/DOUBLEPOST]
Ej dali vistina ima vo Valijant masaza so hepiend ili zaebancija e.
Нема хендрелиф..... ја прашав една масерка. Али не сум пробал..... а сакам да идам и може уште вечер да идам!

После еден напорен работен ден може масажа па онда секс... :rolleyes: Топ комбинација.

Јас викам дека масажата е подобра од оргазмот!
Али ја би и двете.[DOUBLEPOST=1415372336][/DOUBLEPOST]
Нема хендрелиф..... ја прашав една масерка. Али не сум пробал..... а сакам да идам и може уште вечер да идам!
И очекуваш да ти каже реално како е ?

И очекуваш да ти каже реално како е ?
Drugar komso ima prasano za ova u Valijant, nudela masaza nekoja tipka vika so golemi oblini, plus striptiz show i dildo ali bez sex i blow, just handle i touch hahahaaa za cena ne sum go prasal ... Neka ide nekoj neka proba pa moze i ke mu dae , pa da spodeli iskustvo na forum hahaa

Ја би секс, дефинитивно. Ќе се замараме и малтретираме со масажи сеа, преминеме тука на главното одма, пенетрирање, гмечење на груди, стенкање... Свршуење и чао пријатно.

Масажата ослободува од потисната сексуална енергија така да може да се каже дека е нешто слично на секс :coffee:
Мускулатурната репресија спречува целоснен оргазмички проток.
Оргазмот не постои само поради репродуктивна функција, туку и како начин телото да ја регулира тензијата и постигнување на емоционално ослободување :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom