- Член од
- 31 јули 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 314
И се разбуди испотен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голицка мислам дека беше на охридски, не сум сигурна.Голичка , на кој дијалект му иде ?
Шинуеш братче од ебење. Изгледа ова твојава и патерици си носи во ташна.Вода може, а шеќер никако, лошо искуство имаме со шеќерот, еднаш пак така дома кај неа имавме долга игра, се јавија нејзините дека ќе си доаѓаат дома баш кога завршивме со играта, а и ни кажаа да ставиме кафе. Кога си дојдоа, ја пратија до кујната да земи шеќер, во тој момент јас рипнав по шеќер бидејќи неможеше да оди, се гледаше пред тоа кога стана да го вари кафето... Баш пред некој ден ме потсети на тој момент и посака пак така, па и велам дека ако се пружи прилика, не одбивам...
Не многу често, се гледаме на неделата по еднаш, ама квалитетно си правиме ќеиф.Голицка мислам дека беше на охридски, не сум сигурна.
Шинуеш братче од ебење. Изгледа ова твојава и патерици си носи во ташна.
За толку не се ни соблекувам...Не вредиПола часовна масажа после која следит получасовен секс...
Нема хендрелиф..... ја прашав една масерка. Али не сум пробал..... а сакам да идам и може уште вечер да идам!Ej dali vistina ima vo Valijant masaza so hepiend ili zaebancija e.
И очекуваш да ти каже реално како е ?Јас викам дека масажата е подобра од оргазмот!
Али ја би и двете.[DOUBLEPOST=1415372336][/DOUBLEPOST]
Нема хендрелиф..... ја прашав една масерка. Али не сум пробал..... а сакам да идам и може уште вечер да идам!
Drugar komso ima prasano za ova u Valijant, nudela masaza nekoja tipka vika so golemi oblini, plus striptiz show i dildo ali bez sex i blow, just handle i touch hahahaaa za cena ne sum go prasal ... Neka ide nekoj neka proba pa moze i ke mu dae , pa da spodeli iskustvo na forum hahaaИ очекуваш да ти каже реално како е ?
Обратно беПосле еден напорен работен ден може масажа па онда секс...Топ комбинација.
Da be bratanac shto da ne... mi vika nema drkavac i sex, ali ne otidov za da soznaam. >) Kje dadam kratok opis shtom otidam.И очекуваш да ти каже реално како е ?