Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Оток си пријателе :)
Во ред е, и ние добиваме исти такви реклами по 1 и 2 долара.
Не Оток, ОТОК ВО ЖИВО хехехе ко ќе видиш да имам постирано само заобиколи и во ред е! :)

Avtomatskis e prefrlaat ako akanntot ti e verifikuvan..zanci prvo treba da napravis skrill acount..samata postapka ke te vodi kako i sto da pravish:)

Дали тоа значи дека парите автоматски од payza ти одат на картичка (верификувана сметка)?

Ајде остануваат уште неколку денови за да се земе бесплатно Голден Членство
Една Година

Дечки пробав да ја внесам картичката од Тутунска на paypal,не ми ја прифака.Избрав држава Словенија,мислам дека се како што треба внесов..да се обидам после пак? Јас немам никакво искуство со работење на интернет,па ако може да ми кажете која би била најдобра страна да почнам?
Колку ви зима paypal пари од сметка?И може ли да се извади пари од paypal,и која е процедурата?

Дали тоа значи дека парите автоматски од payza ти одат на картичка (верификувана сметка)?
NE znaic..ja rabotam so paypal i skrill ama principot i mislam ist..za prefrlanje bara provizija..na paypal 2 evra za transfer , a payza 3 % :)[DOUBLEPOST=1415226432][/DOUBLEPOST]NA paypal iamt opciaj withdraw za prefrlanje, ama ne preflaj dodeka en stigne pogolema suma, a za payza e isto :, bez ogled na sumata :)

Дечки пробав да ја внесам картичката од Тутунска на paypal,не ми ја прифака.Избрав држава Словенија,мислам дека се како што треба внесов..да се обидам после пак? Јас немам никакво искуство со работење на интернет,па ако може да ми кажете која би била најдобра страна да почнам?
Колку ви зима paypal пари од сметка?И може ли да се извади пари од paypal,и која е процедурата?

Нешто не им е у ред со страната последнава недела, почекај за верификација на пејпал акаунтот.

Вчера ја спонзорирав мојата фејсбук страна (adverts) на која продавам алишта, но дури денес открив дека всушност таа наплаќа, јас мислев дека платив само 1 долар, но всушност до денеска се 7, некој да ми кажи како да го исклучам чудово?

Вчера ја спонзорирав мојата фејсбук страна (adverts) на која продавам алишта, но дури денес открив дека всушност таа наплаќа, јас мислев дека платив само 1 долар, но всушност до денеска се 7, некој да ми кажи како да го исклучам чудово?

Незнам колку ќе ти помогне али... пробај
OMiixT4.png

Дали некој има земено пари од whitepins?

Излеа е скам страната ,знам дека германска побарај по гугл некој пајмент пруф

10478198_1430532750556878_5912825312224130584_n.jpg

Eve sto najdov za whitepins ali potrebna ti e sema po koja treba da rabotis ako ne za ne znam
kolku denovi bese ke ostanes bez milji i niso ne si napravil.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom