Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
како можам да поврзам картичка од банка со akaunt na skrill i na payza? И дали можам потоа од скрил или од пауза да ги префрлам заработените пари на картичка од банка? И на скрил кога ќе пробам да ја поврзам картичката ми бара некој си код каде да го најдам?

како можам да поврзам картичка од банка со akaunt na skrill i na payza? И дали можам потоа од скрил или од пауза да ги префрлам заработените пари на картичка од банка? И на скрил кога ќе пробам да ја поврзам картичката ми бара некој си код каде да го најдам?
Avtomatskis e prefrlaat ako akanntot ti e verifikuvan..zanci prvo treba da napravis skrill acount..samata postapka ke te vodi kako i sto da pravish:)

Да не знај некој колкава е провизија за прво вадење пари од фивер ( со нивна картичка порачана ) имам за вадење поголема сума па ако знај некој нека кажи колку е ...

Да не знај некој колкава е провизија за прво вадење пари од фивер ( со нивна картичка порачана ) имам за вадење поголема сума па ако знај некој нека кажи колку е ...
еден долар е за да ги префрлиш на payoneer и 3.15 зема payoneer ко ќе вадиш од банкомат

Дур се бафтате со вакви срања и губите по 4-5 саати да заработите некој долар подобро идете фатете некоја работа повеќе ќе ви се исплати.

http://myprintscreen.com/s/6k4n
Eden od mnogute paymant proofs deka ovaa strana iako e glanc nova -isplaka i reklamite denes se kacija na 30 na den..a pocnaa so 4 :) Plus ne bara upgrade za da se izvrsi isplata:) http://www.excellentbux.net/?ref=kralmortal
Колку е максимална дневна заработка од кликање на рекламите? Тие 4 Standard Ads носат по $0.10 додека Fixed Ads по $0.01 според моиве пресметки $0.70 дневно со кликање на 34 реклами. Поправи ме ако грешам.

Дур се бафтате со вакви срања и губите по 4-5 саати да заработите некој долар подобро идете фатете некоја работа повеќе ќе ви се исплати.

А шо праиме ако некој веќе работи, и ова му е како дополнителна работа, за дополнителна заработка ? Шо ми се чудни оние што се потсмеваат на некој ко ќе заработи 4-5 долара неделно(месечно), а истите тие сеуште бараат од дома пари за џускање низ град тоа е чудо едно. И што со оние кои активно бараат а неможат да дојдат до работно место? Треба да тапкаме во место и да се молиме во контејнер да најдеме нешто за да преживееме? Може и овие 4-5 долара што ќе ги заработам на нет нема којзнае колку да ме извадат од лајна во животот, ама кога сум по цел ден на компјутер бар тоа да ми се исплати, настрана тоа што кликам само од една страна за 4 до 5 долари месечно, ами што ги имам 15+ дневно за кликање x 4-5 долари месечно од страна во просек тоа се околу 100 долари месечно (или во денари) 4800.
Попат, кога си тука имаш некоја идеа за "Заработка на интернет" или намина оти нема шо да се пише на другите 61.495 теми?

Последно уредено:
Колку е максимална дневна заработка од кликање на рекламите? Тие 4 Standard Ads носат по $0.10 додека Fixed Ads по $0.01 според моиве пресметки $0.70 дневно со кликање на 34 реклами. Поправи ме ако грешам.

Толку се. 1.5$ ја напраив за 2 дена кликање, ама колку ќе исплати...некаде читав scam била странава, некој па вика го исплатиле веќе втор пат...

Scam Detector:
  1. Cashbux.info (Selective payments, has the same owner as Platinaclix.com, Quickbux.net, Excellentbux.net, Profibux.com, Paid-bux.info, Exchangebux.com, Facebookclix.com, Clixzone.net)

Скриншот од вчерашните Кликој 2014-11-04 18.42.05.png 2014-11-04 18.42.14.png 2014-11-04 18.42.21.png2014-11-04 18.44.58.png Само да напоменам јас сум во 3тата БАП група кој сака да биди како мене BUJRUM••► Ref Link: https://www.paidverts.com/ref/dojcino23

Скриншот од вчерашните Кликој Прегледај го приврзокот 106156 Прегледај го приврзокот 106157 Прегледај го приврзокот 106158Прегледај го приврзокот 106159 Само да напоменам јас сум во 3тата БАП група кој сака да биди како мене BUJRUM••► Ref Link: https://www.paidverts.com/ref/dojcino23

Оток си пријателе :)
Во ред е, и ние добиваме исти такви реклами по 1 и 2 долара.

Kako mozam da napravam za i mene takvi reklami da mi dava 4800 bap poeni imam[DOUBLEPOST=1415195864][/DOUBLEPOST]Mi dava mizerni reklami od 0.0005 i kako sto stegam mi se namaluvaat bap poenite imav 200 sega imam samo 140

Kako mozam da napravam za i mene takvi reklami da mi dava 4800 bap poeni imam[DOUBLEPOST=1415195864][/DOUBLEPOST]Mi dava mizerni reklami od 0.0005 i kako sto stegam mi se namaluvaat bap poenite imav 200 sega imam samo 140

Ко ќе собереш 1 долар, вложи го ќе ти даде 3100 BAP поени и за недела две ќе ти го врати тој еден и уште 0.5 ќе собереш преку тие 3100 BAP, после збери 2 долари, па пак исто со тоа што за 2 долари ќе ти даде 6200 BAP поени и ќе ти се вратат 1.5 долар и + тие 2 долари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom