Ја би ти препорачал да се јавиш дирекно у министерството негде после 2 и пол по македонско и да си прашаш таму што значи прекратена еве ти број 02 9237 474 ова е дирекција блгарско гражданство ако вртиш од мк 0035929237474, ако ги добиеш не е лошо и овде да споделиш што ти рекле!!луѓе дај кажете ми мене денес ми пишува дека преписката ми е прекратена тоа што значи дека сум одбијана или... ве молам пишете
Јас колку што знам, кога некој е одбиен пишува дека има отказ.луѓе дај кажете ми мене денес ми пишува дека преписката ми е прекратена тоа што значи дека сум одбијана или... ве молам пишете
Тоа значи дека си вратен на дополнителна проверка друже !!Преписката е в'рната за доп'лнителна проверка. so ke mu dojde ovoa ?
Ти бараат да доставиш некаков документ со кој ќе докажеш дека имаш бугарско потекло. Фотокопии од бугарски пасоши и лични карти на блиски роднини, бугарски изводи, крштеници, венчаници, воени книшки...[DOUBLEPOST=1415222068][/DOUBLEPOST]Преписката е в'рната за доп'лнителна проверка. so ke mu dojde ovoa ?
Сетики некој од новото правителство ќе им нареди на лудите остатоци од претходната власт, да престанат да ги прекратуваат постапките. Шпекулациите одат до таму дека 50.000 бројчиња се држат во фиока и се чека погоден час за да се појават на сајтот на правосудие како прекратени.BREAKING NEWS!
Конечно се договорија...
http://www.dnes.bg/izbori-2014/2014/11/05/sled-8-chasa-patriotite-zastanaha-zad-kabineta-chaka-se-ramo-i-ot-abv.244409
подетално гледајте во вести после Карадај
@nervoza колку те кошташе цела процедура од почеток до крај ?Ако не е тајна , нормално...Ако е ондак кажи бројка од прилика , да знам да одврзувам кесето.
Okolu 500 evra so prevodo na dopolnitelnite dokumenti.@nervoza колку те кошташе цела процедура од почеток до крај ?Ако не е тајна , нормално...Ако е ондак кажи бројка од прилика , да знам да одврзувам кесето.