Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На сите ќе ви падне косата бе.
Бич плиз :D
wayne-rooney-hair.jpg

коа веќе неколку страници поназад се дискутира за Блинд заедно со Де Хеа според мене нема жива сила шо може да ги извади од прв тим :) колку интелегентен играч е то чудо некое :) уште да имаш физикус како Туре или Матиќ :P

"There's pressure on Van Persie, people want more from him," Neville told Sky Sports. "'He's got to do better in long situations and needs to make better runs, but his teammates aren't finding him as much as [Paul] Scholes and [Michael] Carrick were two years ago.

"I called him a burglar before, he lives off the back of centre-backs. The type of pass he wants is into space. In defence of Van Persie I don't think his teammates are in synch as they were two years ago. Maybe Carrick coming back will help him."

Oва е објаснето во видеото погоре што го ставив ...[DOUBLEPOST=1415192477][/DOUBLEPOST]
Ако некогаш било кога и колку и да сме слаби или да немаме шанси, менаџер на Манчестер Јунајтед, Ван Гал или било кој друг на меч против клуб од реномето на Реал Мадрид направи вакво нешто ко нашиве ривали денеска веднаш оставка да си поднесе, отказ да му дадат или да се сите фанови против него. Толку од мене...

Богами, кога ке дојдеме до дереџето викано, добро е, изгубивме со само 4 примени гола, и треба...

Последно уредено:
Кога ќе ги видам Сити у Европа а нас не :гомце: најслабите 11 во историјата на Манчестер да ги собереш ќе пружат поголем отпор од комшиите низ овие години.

У катастрофална форма се комшиките(не дека ние сме у кој знае каква :нинџ:), чисто им ја поклонивме утакмицата, пусти Смолинг.. :tapp:

Баш сеа го пцуев мојс па венгер и на крај сити. Ваквиот уште несреден Јунајтед ќе изиграше многу подобро од сити, пул и арсенал. Смешки се.

Седете мирни, испаднавме од Базел и Бенфика од групите ако сте подзаборавиле. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom