А не почна веќе да вежбаш? :shok: Ја 100пати се презноив :jaj:Мора да се почне со стомачни...уште денес купуем справа..:je:
А не почна веќе да вежбаш? :shok: Ја 100пати се презноив :jaj:Мора да се почне со стомачни...уште денес купуем справа..:je:
А тоа значи дека ако е слаба треба да и се бројат коските?A koj reche deka debela saka nekoj? Rekovme popolnichka da ne i se brojat koskite :smir:
Од тој што го пишуеш се повеќе мислим дека слабите девојки се глупиПа глупаво е кога на форум, каде што единствено и имаат шанси за да се покажат, пуцаат директно на девојки на кои цел живот им завидуваат.
И да, изреволтирана сум. Мислам дека оваа тема е направена само за да се провоцираат другите, пошто гледам на многу им сметаше.
И што сега да не сакаш признание да ти издадеме за твоите високи критериуми за убавина? Секој си има право на свое мислење, али не е во ред да почнеш да ги вреѓаш другите и да ги нарекуваш глупи само затоа што не го делат твоето мислење.Еј ајде имајте пријатен ден сите и не земајте многу на срце, сепак сме на форум :smir:
Ја па ѓупката слабо ме фалеше па и дадов отказ, морам сама да се фалам :smir::smir:
Има "пудинг" полнички, и полнички со оформено атлетско тело, и плус рамен стомакПополничките немаат убава фигура кога ќе облечат нешто. Едноставно изгледаат ко буренца, макар биле и стегнати. Каква е таа женска што нема рамен стомак ?
Ќе ти речат ко шо рекоа на сликата шо јас ја објавив...Имала нозе како чачкалици и ќе се скршелаАко оваа не ви е секси, тогаш стварно ви подавам рака :uvo:
Ако оваа не ви е секси, тогаш стварно ви подавам рака :uvo:
Од тие претходните е каде каде подобра, има фигура као што треба, широки раменици, тесен струк, широки кукови и долги нозе, нема машко што ќе одбие таква женска макар била и слабичка .Ќе ти речат ко шо рекоа на сликата шо јас ја објавив...Имала нозе како чачкалици и ќе се скршела
Лима има совршено тело, какво секое женско би посакала.
Сеа за инат збориш Признај...Од тие претходните е каде каде подобра, има фигура као што треба, широки раменици, тесен струк, широки кукови и долги нозе, нема машко што ќе одбие таква женска макар била и слабичка .
Е сеа за мој вкус со додатни неколку килца мускули и малку салце по цело тело (да не виси туку равномерно распределно) би била уште позгодна .
Строго плава со витка ставап.с. ај кога ќе ја најдеш таа совршена дај ни сликичка да видиме :smir: Баш ме интересира како ја замислуваш.
Е па сега ако е некој преполн со мани не значи тоа и другите дека се. Па да си се тешиме тука.Ооо девојко, не постои совршена става. Секој има по некој недостаток, вака или така. Фотошопираните слики не се важат. :wink: