Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ѓубрето што го паљат на спортски тоа несмета?
Ti da ne rabotis vo Jugohrom be !? Kako ne ti e sram be so vakvi mislenja i seushte insistiras![]()
Да тамо работам. Само не ми е јасно зошто само на албанците им смета? Значи 60 години чади и не загадувал до сега, сега одеднаш тој е главниот причинител. Објасни ми го тоа само.
Objasni ti na mene zosto ne treba da se zatvori?
Jugohrom treba da se zatvori zasto e najgolemiot zagaduvac na vozduhot vo poloshkiot region.
Koga ke gi ispolni ekoloshkite standardi togas dobro , a vaka samo se posramotis ti sto si so taa ideja da ne se zatvora.
Treba da se pocituva zakonot vo ovoj slucaj, Jugohrom imal vreme 10 godini da gi stavi filtrite.
Samo na albancite ni smeta? Ne , vo golema greska si .
Clen 43 Ustav na RM
Sekoj covek ima pravo na zdrava zivotna sredina.
Sekoj e dolzen da ja unapreduva i stiti zivotnata sredina i prirodata.
Republikata obezbeduva uslovi za ostvaruvanje na pravoto na gragjanite na zdrava zivotna sredina.
Како прво според мерењата најдалеку загадувањето стига до Ратае, значи не влијае на Тетово.
Aj kazhi mi od kade ovaa?
Момци незнам што се буните коа не сте до толку загадени како што сме ние во Скопје.Коа и да идам во Тетово се осеќа голема промена и почист воздух.
И тука палат некад друже,не е тоа само во Тетово.Скопје е еден од најзагадените градови во Европа.Дојди навечер кога ќе го запалат ѓубрето кај спортски да видиш како смрди. Кога се движи чадот мислиш магла филмот го гледаш.
И тука палат некад друже,не е тоа само во Тетово.Скопје е еден од најзагадените градови во Европа.