Помош: Барам софтвер

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Zdravo na site. Ako znae nekoj programa koja se moze da se pise text i da go konvertira vo audio i potoa da moze istoto toa audio da se setira za da se emituva vo odreden datum I vreme isto kako govoren potsetnik. Znaci tie audio failovi da moze da se menagiraat kako potsetnik. Za pc. Vi blagodaram mnogu. Pozdrav na site.

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
Дa не симнувaм нa слепo, дa препoрaчaте некoе мaлo и ефикaснo прoгрaмче зa спoјувaње нa пдф фaјлoви ?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Дa не симнувaм нa слепo, дa препoрaчaте некoе мaлo и ефикaснo прoгрaмче зa спoјувaње нa пдф фaјлoви ?
фокситридер. Другар го користи и вика дека ги задоволувало неговите потреби.
Јас користам сосема друго, Adobe Acrobat 7.0 Professional ама тој ем треба да го стрефиш торентот со асален крак, ем е гломазен и зазема многу простор. Но затоа пак скоро и да нема нешто што не можеш. Во комбинација со ABBY за претварање пдф во ворд/ексел документи ........

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
фокситридер. Другар го користи и вика дека ги задоволувало неговите потреби.
Јас користам сосема друго, Adobe Acrobat 7.0 Professional ама тој ем треба да го стрефиш торентот со асален крак, ем е гломазен и зазема многу простор. Но затоа пак скоро и да нема нешто што не можеш. Во комбинација со ABBY за претварање пдф во ворд/ексел документи ........
Добар програм е фоксит... го користев за поинаква намена.
Сега барајќи на гугл како да ги спојам фајловите преку фоксит(3.0 имам јас :D), налетав на друго програмче, стриктно за таа намена.

Па ако некој има потреба од истото, без размислување нека си го симне PdfMerge.
Едноставно, мало (испод 1мб) и брзо.

Фала сепак :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Добар програм е фоксит... го користев за поинаква намена.
Сега барајќи на гугл како да ги спојам фајловите преку фоксит(3.0 имам јас :D), налетав на друго програмче, стриктно за таа намена.

Па ако некој има потреба од истото, без размислување нека си го симне PdfMerge.
Едноставно, мало (испод 1мб) и брзо.

Фала сепак :)
ДА, го знам и тоа, али не знаев дали е ок или не. Затоа го пишав она што го пишав, од нечие искуство. Сепак фала за инфото(y)
А мене, .... хммммм...... мене не ми врши работа. Мене ми треба за поголема/посложена манипулаија со документи, да издвојам зборови, па страници, ги корегирам или претворам во ворд, лејаут ваков или онаков, ........... многу повеќе од обично спојување во пдф

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Некој софтвер како радар на базичниот рутер,преглед на приклучени корисници,менаџирање на рутерот...

confuzed

Geek
Член од
2 ноември 2014
Мислења
34
Поени од реакции
11
za pregled na priklucenite korisnici ima edno programce po ime Wireless Network Watcher,a za menadziranje no idea bidejki ne koristam t.e koristam od samiot ruter

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Сфаќам што ти треба, само не ти ја разбирам разликава... Зошто?
За да гледам кој ми е приклучен на рутерот и кој ми го троши интернетот.
На самиот рутер го има некое уназадено софтверче кој пишува милион бројки и тешко се разбираат.
а некаде видов каде ги пишува по ип,мац и име на компјутер кој се се има закачено...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За да гледам кој ми е приклучен на рутерот и кој ми го троши интернетот.
На самиот рутер го има некое уназадено софтверче кој пишува милион бројки и тешко се разбираат.
а некаде видов каде ги пишува по ип,мац и име на компјутер кој се се има закачено...
Кој рутер го имаш? Во DHCP делот мора да ти пишува имиња на уредите кои се поврзани како и нивните MAC / IP адреси.
Инаку, антивирусов McAfee сум приметил дека има таков додаток во него, ти кажува кога некој нов ќе се поврзе на рутерот.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Да знае некој софтвер кој може од ворд/пдф документ да направи документ со flipping на страните (она што може да се направи на issuu.com), ама таквиот документ да може да си го симнувам како фајл и отварам кога сакам, а не само да постои на интернет?

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Ај една услуга, пратетми по пп добар торрент adobe premier pro cc 2014 што сте го користеле вие и сте сигурни дека нема некои поголеми крашови. Пошо стпати форматирав пц ниту една верзија салам не погодив. Windows 8

Kajgana Shop

На врв Bottom