Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@D_DeGea has made the four-man shortlist for Player of the Year at the annual Northwest Football Awards.
De Gea's competition for the award? Raheem Sterling, Yaya Toure and Seamus Coleman. Winner announced 18 November. Good luck, David!

Исто така Џејмс Вилсон е номиниран за Rising Star , но е во конкуренција со Рос Баркли така да ништо.

Го нема Санчез тука? :D

Шо награди се овие бе, колку да не останат некои играчи од регионот без награди а? Од сите региони има вакви?

Шо награди се овие бе, колку да не останат некои играчи од регионот без награди а? Од сите региони има вакви?
Да, во сите региони има, како што е поделена Британија. Манчестер е во North West, ануална е наградава, одамна ја даваат, лани мислам Кутињо ја зеде.

Да бе ко мис мавровска убавица ,мис на македонија , мис шарм ,мис стон итн итн

Знам дека Ван Гал имал нешто слично спремено и за Сити, али празноглавецот...
И да додадам, не се слагам за ова што пишале денес, Блинд морал да прави поризични пасови. What the actual fuck??? Како прво тој е dm, а не е dlp. Второ, на МОТД Бери кога играше за Сити се палеа зашто ја држел чиста играта на средина без да ствара опасност додека Керик го ругаа за истото. Еве сега и Блинд. Задача на Дели е да ја отстрани опасноста, ми е гајле дали подал на некој дваес сантима до него или дали упатил шут дваес метра накај Руни, Робин или Фалкао. Кај на дечкото најголем квалитет му е како што кажа Ван Гал, секогаш да го одбира правиот човек за отстранување на опасност, овие поризично да подавал бе...

Не би било лошо да проба со Фелаини и Блинд како деструктивци и Ерера пред нив. Технички поткован е и може да ја раздвижува играта. А во нападот би играле Руни и Перси/Фалкао, а зад нив Ди Мариа.

И да додадам, не се слагам за ова што пишале денес, Блинд морал да прави поризични пасови. What the actual fuck??? Како прво тој е dm, а не е dlp. Второ, на МОТД Бери кога играше за Сити се палеа зашто ја држел чиста играта на средина без да ствара опасност додека Керик го ругаа за истото. Еве сега и Блинд. Задача на Дели е да ја отстрани опасноста, ми е гајле дали подал на некој дваес сантима до него или дали упатил шут дваес метра накај Руни, Робин или Фалкао. Кај на дечкото најголем квалитет му е како што кажа Ван Гал, секогаш да го одбира правиот човек за отстранување на опасност, овие поризично да подавал бе...

За Блинд се слагам со тоа што го кажа будалетинка мислам, ке мора малце у теретана да качи маса, зашто ипак ова е ПЛ со најјаките копачи у светот.
Го исфалија доста ради тоа што знае со трчање да отвори простор, и него и Ди Марија и Мата.

За МОТД не им се потресувам, зашто нон стоп има различни pundits и неможеш да фатиш континуитет во нивните размислувања и гледања на работите.

11:05 he is not in the danger zone :D Ама после влезе во the danger zone и така падна голот.

Не би било лошо да проба со Фелаини и Блинд како деструктивци и Ерера пред нив. Технички поткован е и може да ја раздвижува играта. А во нападот би играле Руни и Перси/Фалкао, а зад нив Ди Мариа.
Абе еден копач мора да се има во тимот ама не мора со сите тимови да се игра на таа опција.Пример со некои тимови во ПЛ што немаат такви копачи во средина би можеле да играме со Блинд и Ерера средина и да има повише опции во напад.

Абе еден копач мора да се има во тимот ама не мора со сите тимови да се игра на таа опција.Пример со некои тимови во ПЛ што немаат такви копачи во средина би можеле да играме со Блинд и Ерера средина и да има повише опции во напад.

Лекција број 1 е утакмицата со Лестер.

Да се научат да задржат резултат и да ја контролираат средината. Во ПЛ средината се контролира со високи и силни играчи како што се Фелаини и Блинд.

Да ама дома кога играме не мора и Фелаини и Блинд да се ставаат против утепани. Гол разлика се билда дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom