Ти благодарам.http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1812101-Velosipedi-Cube-Trek-Scott-GTSuper-cen
најубаво овде побарај го.
Инаку на спорти сале некој од админите веројатно од завист му го избришал огласот.
Сега баш пишувам со Орце на фејсбук.Вели го избришале вчера,па некој администратор видел дека направиле глупост,му се извинил па пак го вратил,за денес пак некој да го избрише и да се крие.http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1812101-Velosipedi-Cube-Trek-Scott-GTSuper-cen
најубаво овде побарај го.
Инаку на спорти сале некој од админите веројатно од завист му го избришал огласот.
А бе како што разбрав, групата била отворена за продажба на делови и точаци од по дома. Значи што имаш по дома продаваш и толку. Чисто за физички лица. Не за продавници и гаража препродавачи. Така барем беше пишано. Наводно ќе менувале нешто во тој поглед.^ Ептен го затупеа тоа
што да менуваат, изиграваат каубојци, им смета групава на профитериве од нашиве бајк продавници и пошто админите им се блиски другари мајтап си тераат на групата, воведуваат си некој правила да продаваш само половно, па сум нарачал од нет нешто грешен број и да го продадеш ама нема одма бришат огласи, а ете чист пример дац, кој е админ на групата и често коментира повелете бајк маркет, а горе во правила стои стрикно за физички лица...А бе како што разбрав, групата била отворена за продажба на делови и точаци од по дома. Значи што имаш по дома продаваш и толку. Чисто за физички лица. Не за продавници и гаража препродавачи. Така барем беше пишано. Наводно ќе менувале нешто во тој поглед.![]()
Во право си, не викам не. И јас сум против продавниците да огласуваат. Тоа дека бришењето е селективно, така е. Фер не фер, ние само може да збориме. Инаку и Дац е еден од админите, мислам.што да ме менуваат, изиграваат каубојци, им смета групава на профитериве од нашиве бајк продавници и пошто админите им се блиски другари мајтап си тераат на групата, воведуваат си некој правила да продаваш само половно, па сум нарачал од нет нешто грешен број и ајде бриши огласи, а ете чист пример дац, кој е админ на групата и често коментира повелете бајк маркет, а горе во правила стои стрикно за физички лица...
што да менуваат, изиграваат каубојци, им смета групава на профитериве од нашиве бајк продавници и пошто админите им се блиски другари мајтап си тераат на групата, воведуваат си некој правила да продаваш само половно, па сум нарачал од нет нешто грешен број и да го продадеш ама нема одма бришат огласи, а ете чист пример дац, кој е админ на групата и често коментира повелете бајк маркет, а горе во правила стои стрикно за физички лица...
нек остаат кој што сака нек си продава...кој што му одговара нек си купи
Во право си, не викам не. И јас сум против продавниците да огласуваат. Тоа дека бришењето е селективно, така е. Фер не фер, ние само може да збориме. Инаку и Дац е еден од админите, мислам.
За тоа нарачките од нет, се појавија луѓе кои почнаа да прават нарачки/бизнис со тоа. Значи не за лични потреби, па како што викаш не се погодило и го продаваш, туку чисто заради бизнис/профит.
Невиден бувљак стана, a за менталитетот на луѓето (членовите), не сакам да зборам. Чест на исклучоци.
Не реков дека директно ми сметаат продавниците, него групата си е/била за половни делови и точаци. И се знае како се става реклама на бренд/производ на ФБ, се плаќа. Но нели, ние живееме во Македонија и си рекламираме во групите.незнам но мене не би сметало да огласуваат и продавници,па и увозници,нормално ако не се зафрканција.Така е мислам дури и најдобро па на едно место ќе имаме преглед на сите продавници и половни велосипеди кои се нудат па ќе може ние луѓето да си одбереме што и од каде да купиме.
Но Sporty sale мислам дека во моментов е пред пропаст.Се мислев пред некое време и да се избришам од групата бидејќи сум револтиран од зафрканциите што ги прават некои луѓе од типот на продавам бандаж со шајки или продавам точак со гуми како на баба ми ѓеврекот итн.Лошо во тоа е што овие огласи стојат и по неколку саати додека не дојде добар администратор.
За крај мислам дека администраторот од типот на чичко кумплуг треба да се пријави кој и што е.Преку к*р ми е од таквите со лажни профили.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000517909998
Човеков ми е дури и одвратен бидејќи гледам како администратор и он во последно време си игра некојпат мајтап со содржина која ја пишав горе од типот на продавам бандаж со шајки итн.
Чичко кумплуг не постои.Тоа е измислен профил.факт е тоа.Си го направил човекот профилот за мајтапење.Вистински човек е оној кој ќе го видам во живо па тогаш ќе може да проценам за каков човек станува збор.Како Орце на пример.Бев го видов,си направивме муабетче(штета што кратко траеше)и веќе можам да оформам мислење за него.Не реков дека директно ми сметаат продавниците, него групата си е/била за половни делови и точаци. И се знае како се става реклама на бренд/производ на ФБ, се плаќа. Но нели, ние живееме во Македонија и си рекламираме во групите.И плус постои конкуренција од други фирми и поединци и затоа настануваат срања околу бришењето постови.
Инаку за Чичко кумплунг, го познавам лично, ок си е човекот. Таков весел тип, заебант, па може затоа префрла по нешто на некој пост заедно со другите спамери. Не дека е тенденциозно.
Не оправдувам никого, дефинитивно мора да превземат нешто околу групата.
Не ме разбра погоре. Пак ќе пишам, значи таквите како Орце, исто и продавниците, се веќе бизнис. Орце не продава тоа што му останало по дома, туку увезува точаци по нарачка за малопродажба, нешто слично како продавнициве, тоа е јавна тајна. Еве ти прост пример, сакам да купам кола. Или одам во автосалон да си купам нова или одам на автоплац да си купам половна. Така ?? И автоплацот е фирма, не е физичко лице.Чичко кумплуг не постои.Тоа е измислен профил.факт е тоа.Си го направил човекот профилот за мајтапење.Вистински човек е оној кој ќе го видам во живо па тогаш ќе може да проценам за каков човек станува збор.Како Орце на пример.Бев го видов,си направивме муабетче(штета што кратко траеше)и веќе можам да оформам мислење за него.
А за вакви к*родршци како Чичко кумплуг не ми се ни трошат зборови.Со овие лажни профили школскиов порано правеше за да додава девојчиња кои нејќа да го додадат на вистинскиот.Разлика од него и овој чичко кумплуг е што школскиот другар тогаш имаше 13 години,а ова претпоставувам е некое магаре од 30-40 години.Заради тоа и мислам дека не му личи.
Велиш да се продаваат само половни делови и точаци.
Што се подразбира под половно.Еве и таквите огласи како на Орце ги бришат,а се половни.И натаму останувам на мислењето дека некои админи се лоши,особено мислењето уште повеќе го зголемив кога прочитав тука дека бришеле огласи.Нека се договорат прво они кој им е за администрација,а кој не,па потоа да воведуваат правила.
И сметам дека нема ништо лошо некој и како дац па и сите други продавници да огласуваат.Така е најдобро за нас,и ќе знаеме каде ќе има најдобри цени,а не вака сега од тепка да ги маваат цените некои продавници
Zarem ima kineska Go proИма некој купено кинеска ГоПро камера? Како е задоволен?
Ако има таков нека сподели линк од производот за и јас да си купам.
Познаник има sj4000 od aliexpress, многу квалитетни слики и клипови, единствена маана е што нема некој посебен стабилизатор па при тресење се приметува повеќе на клипот. Ама за 100 долари (сега мислам и некои попусти има) и те како се исплати.Има некој купено кинеска ГоПро камера? Како е задоволен?
Ако има таков нека сподели линк од производот за и јас да си купам.