Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Toa go zboruvav za geografskata prednost na Bayern - Reus ako navistina ne saka da ja napusti ligata i drzavata togas glavno dostignuvanje e Baern. A so ogled na toa sto tesko deka Dortmund ke igra vo LS vgodina sansite se golemi da si odi, ako ne e stvrano premnogu povrzan so Dortmund ama i da e tesko da ostane samo radi toa tuka.
Па и гледано нема многу опции.

Реал и Барса имаат премногу играчи у нападот, плус Барса не смеат да купуваат.
У Англија не верувам у Сити да оди, исто и у Арсенал. Јунајтед пак тешко да играат у ЛШ, и за инает на двајца тројца фанови на мануре кои свршуваат на Дортмунд на форумов нема да оди таму.
Останува само Челзи. Исто јак тренер и јак тим со големи амбиции. Со Хазард и компанија у напад одлично би се снашол Ројс. Очекувам Мурињо да проба нешто. :)

Плус можно е наредна година да е последна на Пеп(се надевам ќе продолжи, и изгледа среќен), така да Ројс ќе дојде супер кога после Пеп ерата ќе треба пак да играме фудбал како обичните смртници а не како сега. :)

Педери, не се подзбируваме в среда? @Bavarec @Mario Gómez @Bavarecot ....

За пиво се стиснале а Боби цела Европа ја прошета.... Баварците двајца се кул,поштени ама ги нема на форумов одамна.

Пак неофицијална информација на Кикер вака од извори блиски до фан-клубов за Ројс имало две опции или да потпише со Дортмунд или ако си оди само Баерн било опција,не размислувал за напуштање на Германија.

Ројс е мислам желба на Пеп...Од управа некако ми се чини дека ќе сакаат и на Пеп да му го продолжат договорот барем за плус 2 години...Такашто Ројс ќе биде сигурно на
листата желби.

According to Kicker magazine, Reus has decided he will not sign with a club outside Germany !

- because he seems he doesn't speak an english or spanish word
- he's a star in Germany and not really in the all world for his sponsor (financial point of view)
- he thinks it will be hard for him to play for Barça or Real with 6 players at €80M or more

@King Kai нема кворум на сталата багра за гледање фудбал, со баварец и Даре праевме муабет некако сите навака натака, а и јас не сум во Скопје.

Ме радува што фан клубов одлично се организира во последно време и во големи бројки се гледаат напреварите, ама ништо не ја менува старата дружина. Ехх далечната 2010 година коа за прв пат гледавме заедно утакмица со мене, со Рома тепавме 3-1 мислам, Томче му беше втора сезона даде јак гол со надворешно ефе. Ех никој не знаев тогаш, прв се запознав со ЧЕНТО, ама тогаш не знаев дека е на форум, он тогаш со АЈФОН 3 најјак беше на собирот. Добри времиња. :)

Ами ние прв пат ко организиравме собири, јас уште имав коса. :D

Дечки абе кои сте у приватен живот? Мислам како да ве побарам, ФБ нешто ова она? Пишете ПП или да ве стаам у групна конверзација, па ќе ви дадам мој ФБ

Шо да ти расправам :D
internet-famous_o_1193739.jpg

Има собиранка за со Рома, ама во Битола е. А утрето треба на работа во 9.

@King Kai нема кворум на сталата багра за гледање фудбал, со баварец и Даре праевме муабет некако сите навака натака, а и јас не сум во Скопје.

Ме радува што фан клубов одлично се организира во последно време и во големи бројки се гледаат напреварите, ама ништо не ја менува старата дружина. Ехх далечната 2010 година коа за прв пат гледавме заедно утакмица со мене, со Рома тепавме 3-1 мислам, Томче му беше втора сезона даде јак гол со надворешно ефе. Ех никој не знаев тогаш, прв се запознав со ЧЕНТО, ама тогаш не знаев дека е на форум, он тогаш со АЈФОН 3 најјак беше на собирот. Добри времиња. :)

:pos:

Ми текнува и на собирот и на утакмицата.... 2:0 тепавме... Глупа утакмица,со Ван Гал више беше при крај работата се глеаше.

Со прв состав утре за да се пласирате и да не се замарате веќе со групите или ќе има измени?

Швињата до крајов на месецов можно е да заигра некоја текма,на добар пат е да се врати...

Утре со пун состав да се тепа и да се заврши со ЛШ,да може да се одморат некои играчи.

Рибери утре очекувам да продолжи кај што застана со Дортмунд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom