- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Rayo 1 i T1
Cluj 1 i T1
Aalborg 1
Nets 1
C. Palace 1
Belenenses 1 i T1
Cluj 1 i T1
Aalborg 1
Nets 1
C. Palace 1
Belenenses 1 i T1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не рекoв декa е мaгичнo стaпче a уште пoвеќе не рекoв декa ќе игрaм нaстaни штo зaемнo се исклучувaaт кaкo 0-2 и 3+. Игрaм спoртскa рекреaтивнo сo пo 5 6 пaрa нa тикет и честo пaѓaм нa 1 дo 2. Зaтoa сaкaм дa пoчнaм и пo некoј двoзнaк. Нa пример 2+ и 3+, aкo ми зaврши утaкмицaтa сo 2 гoлa кoјa штo сaкaм дa јa игрaм 3+, тoa 2+ ќе ми гo спaси тикетoт. Кoa ќе влезе 3+ фaќaм 2 типa. Сеa дoбивкaтa ќе ми биде пoмaлa пoрaди пoгoлемиoт брoј нa кoмбинaции aмa ќе фaќaм пoчестo. Нa нaчинoт нa кoј штo игрaм јa(кoмбo) тешкo е дa се фaтaт сите утaкмици.
Во право си за ова,нема никаква логика да се игра 2+;3+ многу се мали коефициентите,но има логика да се игра како што играм јас понекад гг1;гг2 4/6 за 500 минимална добивка е 400 ако фатиш 4 гг2Оф леле.
Ако е така, тогаш одиграј го само поверојатниот тип, наместо двознак. Ако играш 2+ и 3+ на истата утакмица, одиграј само 2+. Ништо не добиваш со тоа што додаваш и 3+. Многу е проста математиката овде. Долгорочно математички ништо не добиваш со тоа што ќе додадеш уште еден, помалку веројатен тип.
Јас во Копачка 4.50Хрвативе беа блокирани во Спортлајф а ме мрзеше да проверувам у друга кладилница. Ја уплати некој ?
Јас, во еврогол.Хрвативе беа блокирани во Спортлајф а ме мрзеше да проверувам у друга кладилница. Ја уплати некој ?
За шо тип 4.50 ?Јас во Копачка 4.50
Незнам во живо колку би имало коефициент да тепа Локомотива,можеби 10?
На нет најубао Локомотив -1 или -1.50 - 2 да не биде 2 - х
2-1 ама видов дома кога дојдов,нема везе само 100ка ставив не е страшноЈас, во еврогол.
За шо тип 4.50 ?
Леле кој грабеж ни го праат локалниве кладилници. 4.5 бе у газот да си го стаат тој коефициент.2-1 ама видов дома кога дојдов,нема везе само 100ка ставив не е страшно