се очекуваше неговата одлука, го фатија повторно на допинг а тестостерон терапијата ја забранија кај сите спортисте во америка и пошироко, се знаеше дека кога тогаш ќе го фатат а него му требаше за здравјето негово.
А и не би се зачудил за некоја година да се врати пак од нигде никаде за некој блокбастер мечсе очекуваше неговата одлука, го фатија повторно на допинг а тестостерон терапијата ја забранија кај сите спортисте во америка и пошироко, се знаеше дека кога тогаш ќе го фатат а него му требаше за здравјето негово.
интересен лик во последниве 4 години на ММА сцената, сега може во WWE да оди и да се млати таму![]()
Погрешно прашање на погрешно место. Секој ќе ти каже да ја вежбаш неговата вештина/спорт, затоа што нели е „најдобра“. Разгледај што има кај нас, и почни со тоа што највеќе ти се допаѓа и мислиш дека би ти било најкорисно.Не сум запознаен со овие вештини, но би сакал да се запознаам со најдобрата за самоодбрана.
Што би препорачале ?
Не ми се свиѓаат тие муабети дека секој ќе ти ја предложи "неговата" вештина, што стана со оние искрени одговори на едноставни прашања.Погрешно прашање на погрешно место. Секој ќе ти каже да ја вежбаш неговата вештина/спорт, затоа што нели е „најдобра“. Разгледај што има кај нас, и почни со тоа што највеќе ти се допаѓа и мислиш дека би ти било најкорисно.
Ја би ти рекол бокс,иако никад не сум тренирал тоа.Од сите тепачки глеани до сеа у живот,освен удари со раце друга вештина не сум видел некој да употреби.за кик бокс,теквондо свен ако не си ептен професионалец нога нема да успееш да удриш,џуи џитсуто се фокусира на земја борење а во реалност така само ќе се наместиш за рогање.Не ми се свиѓаат тие муабети дека секој ќе ти ја предложи "неговата" вештина, што стана со оние искрени одговори на едноставни прашања.
Баш пред некој ден гледав на една тв емисија за џиу џитсу во МК, истиот муабет и таму се правеше.![]()