- Член од
- 6 април 2013
- Мислења
- 357
- Поени од реакции
- 302
Пошо врска неам која е точната адреса ќе сакаш ли на ова Google Maps да ми средиш како да стасам од автобуска до таму?Под Кале, после водовод кон амбасадата на САД.
Пошо врска неам која е точната адреса ќе сакаш ли на ова Google Maps да ми средиш како да стасам од автобуска до таму?Под Кале, после водовод кон амбасадата на САД.
Барај ул. Лазар Личеноски (Lazar Lichenoski)Пошо врска неам која е точната адреса ќе сакаш ли на ова Google Maps да ми средиш како да стасам од автобуска до таму?
јас мисев дали можеш да ми одбележиш точка кај се наоѓа точно ова бувљак пошо до сега сум бил во скопје 10тина пати и немам многу многу шетано. Овде улицата кај што е лазар личеновски како што гледам има некој музеј на уметност друг нема означен објектБарај ул. Лазар Личеноски (Lazar Lichenoski)
Ако можеш да ја најдеш ќе одиш по неа и ќе видиш движење и луѓе (демек тезги) по двете страни на улицата. Пазарот треба да почнува на благото извишување а завршува погоре на кривинатa; на google maps ќе видиш кривина.јас мисев дали можеш да ми одбележиш точка кај се наоѓа точно ова бувљак пошо до сега сум бил во скопје 10тина пати и немам многу многу шетано. Овде улицата кај што е лазар личеновски како што гледам има некој музеј на уметност друг нема означен објект
https://www.google.mk/maps/@42.0072162,21.4283352,246m/data=!3m1!1e3?hl=enјас мисев дали можеш да ми одбележиш точка кај се наоѓа точно ова бувљак пошо до сега сум бил во скопје 10тина пати и немам многу многу шетано. Овде улицата кај што е лазар личеновски како што гледам има некој музеј на уметност друг нема означен објект
пазарот е повторно префрлен доле, сега може да види само коли паркирани на улицата[DOUBLEPOST=1408121522][/DOUBLEPOST]Ако можеш да ја најдеш ќе одиш по неа и ќе видиш движење и луѓе (демек тезги) по двете страни на улицата. Пазарот треба да почнува на благото извишување а завршува погоре на кривинатa; на google maps ќе видиш кривина.
ова ти е најблискиот пат, е сеа со бус незнам дали некој иде од железничка па до стоковна куќа мостјас мисев дали можеш да ми одбележиш точка кај се наоѓа точно ова бувљак пошо до сега сум бил во скопје 10тина пати и немам многу многу шетано. Овде улицата кај што е лазар личеновски како што гледам има некој музеј на уметност друг нема означен објект
Кај полигонот за полагање кола на кале, вторник и петок, .... рано по сабајле, најдобро во 6чMi treba inforacija dali raboti seuste pazarot, na koja lokacija se naoga, koj denovi I koe vreme od denot e otvoren? Fala vi odnapred.
Мислам дека во прашањето си го даде и одговорот.Сакам да видам што смартфони има на бувљак . Ама после да не ми дојде полиција на врата и да ми го конфискува како краден ? Има ли некој купувано смартфон од таму ?
Вторник и петок, од 06:00 до 12:00.Кога има бувлјак кои денови и од колку до колку е отворен?
Бев јас пред една недела.Вторник и петок, од 06:00 до 12:00.
П.С. Бил некој скоро и се наоѓа нешто интересно или тапа?